Yandex Metrica

Merve Karataş kimdir? Bağımsız İBB Başkan Adayı Merve Karataş hangi partiden?

Merve Karataş kimdir? Bağımsız İBB Başkan Adayı Merve Karataş hangi partiden?

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Milyonlarca kişinin sandık başına gideceği İstanbul'da ise 22 siyasi parti adayı ile 30 bağımsız aday yarışacak. Bağımsız İBB Başkan adaylarının kim oldukları ise bir kez daha gündeme geldi. Son olarak Merve Karataş İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağımsız aday oldu. Peki Merve Karataş kimdir?

Kimdir

21.05.2024, 20:50

Liberal Demokrat Parti'li Merve Karataş İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde bağımsız aday olduğunu açıkladı. Sosyal medyadaki paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Merkve Karataş'ın kim olduğu ise merak edilmeye başlandı.

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

MERVE KARATAŞ KİMDİR? (İBB BAŞKAN ADAYI)

Merve Karataş adaylık sürecinde yaptığı açıkmalada  “İBB adaylık sürecimde milletimize yerel yönetimde liberal politikaları en iyi şekilde tanıtabilmek için çalışacağım. Amacım, gerek iktidar gerek muhalefet kanadında baskın olan, halkın parası ile halka çorba ve sadaka dağıtarak alkış bekleyen iptidai belediyecilik anlayışını yıkabilmektir. Türkiye, kendi cebinden beslediği siyasetçilerin şov yapabilmek için diktikleri belediye saraylarını ve sadaka kültürünü değil, halkın cebini mümkün olduğu kadar rahat bırakan işlevsel ve çağdaş liberal bir yönetim anlayışını hak ediyor. Bu yolda beni yalnız bırakmayan partim Liberal Demokrat Parti'ye verdiği destek için gönülden teşekkür ederim." demişti. 

Habere Tepki Ver

4

1

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Kimdir


Loading