Yandex Metrica

Latif Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Latif Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Gazeteci ve televizyon programcısı Latif Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? İşte Latif Şimşek’in hayatı ve biyografisi...

Kimdir

14.03.2024, 07:44

BeyazTv ekranlarında yayınlanan Dinamit isimli televizyon programının sunucusu gazeteci Latif Şimşek’in hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Latif Şimşek kimdir, kaç yaşında ve nereli?  

İşte Latif Şimşek hakkında merak edilen tüm detaylar... 

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

LATİF ŞİMŞEK KİMDİR? 

1 Mayıs 1963 tarihinde Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde dünyaya gözlerini açan Latif Şimşek, lise eğitimini 1982 Yılında Ankara’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise yine aynı şehirde Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda tamamlayarak 1987 yılında mezun olmuştur.  

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

LATİF ŞİMŞEK’İN MESLEK HAYATI 

Çalışma hayatına üniversiteden mezun olduktan sonra muhabir olarak Türkiye Gazetesi’nin Ankara Temsilciliği’nde başlayan Şimşek, ardından Polis ve adliye muhabirliği, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Muhabirliği görevlerini yürütmüştür.  

1993 yılında kurulan TGRT kanalı ile televizyonculuk kariyerine başlayan Latif Şimşek, akabinde kurulan TGRTHABER’in Ankara Haber Müdürlüğü görevini de yürütmüş ve 2007 yılına kadar buradaki görevine devam etmiştir.  

2007 yılında ise SES TV’de Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Şimşek, 2010 yılına kadar görevini sürdürmüş ve aynı kanalda üç yıl boyunca “Çıkış Yolu” adlı tartışma programını hazırlayıp, sunmuştur. 

Daha sonra 2010 yılında kurulan Beyaz Tv kanalına geçerek, burada da Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Latif Şimşek, ayrıca aynı televizyon kanalında yayınlanan “Derin Siyaset” adlı programı ilk olarak Şamil Tayyar ve Fikri Sağlar ile ve daha sonra ise Şamil Tayyar ve Hulki Cevizoğlu ile yapmıştır. Aynı zamanda Nagihan Alçı ile de "Med-Cezir" programlarını sunan Şimşek, Can Ataklı ve Rasim Ozan Kütahyalı ile de “Dinamit” adlı programı sunmuştur. 

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit adlı programı halen hazırlayıp sunmaya devam eden Latif Şimşek, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading