Yandex Metrica

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir, aslen nereli? Mina Demirtaş kaç yaşında, instagram adresi ne?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir, aslen nereli? Mina Demirtaş kaç yaşında, instagram adresi ne?

Mina Demirtaş, Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan genç bir oyuncudur. Oyunculuğu ve performansıyla dikkat çeken Mina Demirtaş'ın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar Zeynep kimdir, aslen nereli? Mina Demirtaş kaç yaşında, instagram adresi ne? 

Kimdir

22.05.2024, 00:39

Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş, genç yaşına rağmen başarılı performansıyla dikkat çeken bir oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Genç yetenek Mina Demirtaş'ın kim olduğu ve kariyeri merak konusu olmuştur. Peki, Kızıl Goncalar Zeynep kimdir, aslen nereli? Mina Demirtaş kaç yaşında, instagram adresi ne?

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Mina Demirtaş, 2005 yılında İstanbul'da doğmuş ve henüz 18 yaşındadır. 1,65 cm boyundaki genç oyuncu, 50 kilogram ağırlığındadır ve İstanbul'da eğitim hayatına devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine 2021 yılında "Akif" filmi ile adım atan Demirtaş, ardından 2022 yılında "Kabahat" ve "Beraber" adlı filmlerde farklı karakterlerle izleyici karşısına çıkmıştır. Genç yaşına rağmen hızla yükselen bir kariyer grafiğine sahip olan Mina Demirtaş, şu anda Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini başarıyla canlandırarak dikkat çekmektedir. Aynı zamanda gezmeyi, müzik dinlemeyi ve kitap okumayı seven Demirtaş, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0


Loading