Yandex Metrica

İYİ Parti Gaziantep adayı belli oldu mu, kim? İYİ Parti Gaziantep adayı Yaşar Sağlam kimdir, aslen nereli?

İYİ Parti Gaziantep adayı belli oldu mu, kim? İYİ Parti Gaziantep adayı Yaşar Sağlam kimdir, aslen nereli?

İYİ Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday tanıtım toplantıları kapsamında yeni adaylarını açıklamaya devam ediyor. Peki, İYİ Parti Gaziantep adayı belli oldu mu, kim? İYİ Parti Gaziantep adayı Yaşar Sağlam kimdir, aslen nereli?

Kimdir

17.04.2024, 17:35

İYİ Parti, birçok şehirdeki belediye başkan adaylarını belirleyerek kamuoyuna duyurdu. Peki, İYİ Parti Gaziantep adayı belli oldu mu, kim? İYİ Parti Gaziantep adayı Yaşar Sağlam kimdir, aslen nereli?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ GAZİANTEP ADAYI BELLİ OLDU MU, KİM?

Daha önce Gaziantep'te AK Parti ve CHP'den milletvekili aday adayı olarak adı duyulan Avukat Yaşar Sağlam, şimdi ise İYİ Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak belirlendi.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

YAŞAR SAĞLAM KİMDİR, ASLEN NERELİ?

1977 Gaziantep doğumlu olan Yaşar Sağlam, ilk ve orta öğrenimini Oğuzeli Lisesi'nde tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Sağlam, avukatlık stajının ardından 1997 yılında Ankara Barosu'na üye olarak avukatlık kariyerine başlamıştır. 1997-1999 yılları arasında 259. Dönem Muhabere Yedek Subay rütbesinde askerlik görevini yerine getirmiştir. 1999 yılından itibaren Gaziantep Barosu'na kayıtlı avukat olarak, mesleki faaliyetlerini 20 yılı aşkın bir süredir sürdürmektedir.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi 1991 mezunu olan Sağlam, avukatlık mesleğinin yanı sıra yaklaşık 8 yıl boyunca öğretmenlik yapmıştır. Eğitimci kimliği ile bürosunda stajyer avukatlara mesleği öğrenmelerinde rehberlik etmektedir.

Ayrıca, Türkiye'nin ilk arabulucularından biri olan Sağlam, 2013 yılından bu yana arabuluculuk faaliyetlerini başarıyla yürütmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Kimdir


Loading