Yandex Metrica

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı olarak bilinen Eyüp Aksu, 7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlık seçimlerinde oda başkanlığına seçilmiştir. Peki, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kimdir

14.05.2024, 13:41

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı olan Murat Kurum, Üsküdar'da düzenlenen Taksiciler Buluşması programına katıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya gelen Murat Kurum, seçim kampanyası kapsamında önemli bir etkinlikte bulundu. Taksicilerle yapılan buluşma, Murat Kurum'un İBB Başkanlığı için destek arayışları ve projelerini paylaşma amacını taşıyan önemli bir etkinlik olarak öne çıktı. Peki, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

İSTANBUL TAKSİCİLER ODASI BAŞKANI EYÜP AKSU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Eyüp Aksu, 15 Kasım 1976 tarihinde Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Tekkecik Köyü'nde dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini Erzincan'da tamamladıktan sonra, 1993 yılında İstanbul'a taşınmıştır. 7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanlık seçimlerinde oda başkanlığına seçilmiştir. Eyüp Aksu, aynı zamanda İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı (İTEO) ve TŞOF İstanbul UKOME Temsilcisi olarak görev yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0


Loading