Yandex Metrica

Halsey kimdir, nereli? Halsey'in sevgilisi kim?

Halsey kimdir, nereli? Halsey'in sevgilisi kim?

Türk sevgilisi ile olan ilişkisi ile sık sık gündeme gelen Halsey kimdir? Halsey'in sevgilisi Alev Aydın kimdir, ne iş yapar? Halsey'in çocuğu var mı? İşte detaylar...

Kimdir

14.05.2024, 22:23

Ünlü şarkıcı Halsey, geçtiğimiz gün Türk sevgilisinin paylaşımına yaptığı yorumla gündeme geldi. Vatandaşlar Halsey kimdir, nereli? Halsey'in sevglisi kimdir? gibi soruların cevaplarını aramaya başladı. İşte ünlü şarkıcı ve Türk sevgilisi hakkında tüm detaylar...

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

ŞARKICI HALSEY KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Halsey olarak tanıdığımız şarkıcının gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane. Halsey, 29 Eylül 1994 yılında New Jersey'de dünyaya geldi ve burada büyüdü. Anne tarafından İtalyan, Macar ve İrlandalı olan şarkıcı baba tarafından ise Afrika ve Amerika kökenli.

Ashley Nicolette Frangipane yani Halsey, Amerikalı şarkıcı, dansçı ve söz yazarı olarak tanınıyor. Sahne adı olarak hem doğup büyüdüğü yer olan eyaletin ismini hem de isminin anagramı olan Halsey'i kullanan sanatçı, şarkı yazmaya 17 yaşında başladı. 2014 Yılında Astralwerks isimli müzik şirketi ile bir anlaşma imzaladı ve ilk EP'si olan Room 93'ü piyasaya sürdü.

Halsey kariyerine, gerçek ismini kullanarak YouTube isimli platformda cover şarkılar yayınlayarak başladı. 2012 yılında, Taylor Swift ve One Direction üyesi Harry Styles ile Swift'in ilişkisi hakkında "Haylor Song" adlı I Knew You Were Trouble şarkısının bir parodisini kaydetti ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaştı. 2014'de Halsey "Ghost" isimli şarkısını kaydetti ve onu SoundCloud'da yayınladı. Bu şarkı dikkatleri Halsey'in üzerine çekti ve ünlü şarkıcı Astrawelker plak ile etiket imzaladı. Bu imzadan sonra "Room 93" başlıklı ilk EP'sini 27 Ekim 2014 tarihinde yayınladı.

Yine aynı yıl açılış sanatçısı olarak The Kooks ile tura çıkan Halsey, 2015 yılında Twitter'da festivalin en çok konuşulan sanatçısı oldu.

2015'in Mart ve Nisan aylarında Young Rising Sons ile tura çıktı. Ayrıca Imagine Dragons tarafından Smoke + Mirrors Tour sürecinde desteklendi.

Halsey, bir süre önce sosyal medya hesabından "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor" mesajını paylaşınca gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Türk sevgilisinin bebekleri ile birlikte yaptığı paylaşıma yazdığı ''nazar değmesin'' yorumu ile gündeme geldi.

Uzun zamandır ilişki yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın’dan bir bebek sahibi olan Halsey, daha önce doğum sonrası paylaşımı ile samimi itiraflarda bulunmuştu. Halsey, sevgilisi Alev Aydın’ın bebekleriyle ilgili paylaşımına Türkçe “ Nazar değmesin” yorumu yapması takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Yıllardır hayalini kurduğu, ama daha önce yaşadığı düşükler nedeniyle bir türlü kavuşamadığı bebeğini sonunda kucağına alan Halsey, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girdi. 29 Eylül'de 27'nci yaşını kutlayan Halsey bir yandan genişleyen ailesiyle yeni yaşını kutlarken bir yandan da Ender adını verdiği bebeğini büyütüyor.

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

HALSEY'İN SEVGİLİSİ KİMDİR ALEV AYDIN KİMDİR?

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk senaryo yazarı Alev Aydın ile birlikte. Alev Aydın, Small Shots, Controller and HipMen: Los Angeles gibi filmlerin senaristliğini de üstlendi. Hayatını Amerika'da sürdürüren senarist Alev Aydın, Cruel Hearts, Lonely Boy, Mother Hen gibi filmlere de imzasını attı. Aydın'ın geçtiğimiz aylarda şarkıcı Halsey ile olan beraberliğinden Ender isminde bir bebeği oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading