Yandex Metrica

Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Deniz Zeyrek’in hayatı ve biyografisi.

Kimdir

21.05.2024, 22:18

2018 yılından itibaren Sözcü Gazetesinde köşe yazarlığına devam eden gazeteci Deniz Zeyrek’in hayatına dair merak edilen detayları sizler için derledik. Peki Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Deniz Zeyrek’in hayatında dair merak edilen tüm ayrıntılar... 

Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Trump'a suikast girişiminde bulunan kişi kim? Trump'a kim saldırdı? Haberi Görüntüle

DENİZ ZEYREK KİMDİR? 

10 Ekim 1972 tarihinde Kars’ın Susuz ilçesinde dünyaya gelen Deniz Zeyrek, aslen Gürcistan göçmeni Terekeme kökenlidir. Lise öğrenimini doğduğu şehirde tamamlayan Zeyrek, lisans öğrenimini ise Ankara’da Gazi ve ODTÜ Üniversitelerinde Kimya ve Biyoloji Bölümlerinde tamamlamıştır. 

Gazetecilik kariyerine ise 1994 yılında kültür-sanat muhabiri olarak Evrensel Gazetesinde başlayan Deniz Zeyrek, burada iki yıl çalıştıktan sonra 1996 yılında Radikal Gazetesine geçmiş ve Ankara Haber Müdürlüğü, Ankara temsilciliği, Ankara istihbarat şefliği ve diplomasi muhabirliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.  2003 yılında ise yaptığı bir haber ile Sedat Simavi Gazetecilik ödülüne layık görülen Zeyrek, Radikal Gazetesinin kapatılması sonrasında 2013 yılının aralık ayında Hürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliği görevini üstlenmiştir. 

2018 yılında ise CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan Parametre adlı programına ve Hürriyet Gazetesi’nde yer alan köşesine son verilen Deniz Zeyrek, aynı yıl Sözcü Gazetesine geçmiştir. 

Halen Sözcü Gazetesinde köşe yazarlığına devam etmekte olan Zeyrek, evli bir çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading