Yandex Metrica

Sitede Ara

Instagram DM okundu bilgisi nasıl kapatılır? 2024 Mart Facebook ve Instagram yeni güncellemede sohbet görüldü bilgisi nereden kapatılıyor, gizleniyor?

Instagram DM okundu bilgisi nasıl kapatılır? 2024 Mart Facebook ve Instagram yeni güncellemede sohbet görüldü bilgisi nereden kapatılıyor, gizleniyor?

META şirketi İnstagram'a 5 yeni getireceği özelliği açıkladı. Artık 2024 Mart ayında İnstagram'da mesajlaşırken ''Okundu bilgisi'' kapatılabilecek. 2024 Mart ayında İnstagram'a gelen güncelleme sayesinde mesaj düzenleme, yeni sohbet temaları ve yeni emojiler yer alacak. İnstagram Türkiye kullanıcıları instagramda mesajlaşırken okundu bilgisinin nasıl kapatıldığını arama motorlarında araştırmaya ve bu soruya cevap bulmaya çalıştı. İnstagram'a gelen yeni güncelleme ile birlikte artık mesajlardaki ''Okundu'' bilgisi/ibaresi gizlenebilecek. Peki İnstagram mesaj okundu bilgisi nasıl kapatılır? 2024 Mart yeni güncellemede görüldü bilgisi nereden kapatılıyor, gizleniyor?   

Gündem

19.03.2024, 16:28

META şirketinin sahip olduğu İnstagram, dünya genelinde 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip bulunuyor. İnstagram'a artık 5 yeni özellik getirildi. Gelen özellikleri araştıran İnstagram kullanıcılarının en hoşuna giden şey ise mesajlaşma kısmındaki ''Okundu'' bilgisinin artık gizlenebiliyor olması oldu.

İnstagram kullanıcıları İnstagram'da mesaj okundu bilgisinin nasıl gizlendiğini, nasıl kapatıldığını araştırmaya başladı. Yeni güncelleme ile artık bu İnstagram'da mümkün hale getirildi.

İnstagram'a gelen yeni güncelleme ile birlikte artık mesajlardaki ''Okundu'' bilgisi/ibaresi gizlenebilecek. Peki İnstagram mesaj okundu bilgisi nasıl kapatılır? 2024 Mart yeni güncellemede görüldü bilgisi nereden kapatılıyor, gizleniyor? 

Kuzey Işıkları İstanbul'dan izlenir mi? 11-12 Mayıs'ta Kuzey Işıkları İstanbul'da görülecek mi? Kuzey Işıkları İstanbul'dan izlenir mi? 11-12 Mayıs'ta Kuzey Işıkları İstanbul'da... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DA SOHBET GÖRÜLDÜ BİLGİSİ NASIL GİZLENİYOR? NEREDEN KAPATILIYOR?

İnstagram'a yeni gelen sohbet ''Okundu'' ibaresini gizlemek artık mümkün. Bunu yapmak için İnstagram profilinzdeki Ayarlar kısmına gidip, ''mesaj ve hikaye yanıtları''ndan ''Okundu bilgisi göster seçeneği''ne tıklayarak bu özelliği deaktif etmeniz gerekmektedir. Bu özelliği kapattığınız zaman, karşı taraf mesajı okuyup okumadığınızı göremeyecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DA MESAJ OKUNDU BİLGİSİ NASIL KAPATILIR?

İnstagram artık yeni gelen güncelleme ile birlikte mesajın okunup okunmadığını belirten ibareyi gizleme imkanı sunuyor. Kullanıcı eğer okundu bilgisini gizlerse, karşı taraf mesajı okuyup okumadığınızı  göremeyecek. Bu özelliği aktif etmeniz için ise Ayarlar kısmından ''mesaj ve hikaye yanıtları'' Okundu bilgisini göster seçeneğine giderek özelliği açabilir yada kapatabilirsiniz. 

Kobani davasında karar açıklandı: Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk'e hapis cezası! Kobani davasında karar açıklandı: Selahattin Demirtaş ve Ahmet Türk'e hapis... Haberi Görüntüle

FACEBOOK'TA MESAJ OKUNDU BİLGİSİ NASIL GİZLENİYOR, KAPATILIYOR?

META şirketi henüz Facebook'ta okundu bilgilerini devre dışı bırakmak için herhangi bir seçenek sunmuyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading