Yandex Metrica

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volan Demirel eşinden ayrıldı mı?

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor mu? Volan Demirel eşinden ayrıldı mı?

Örnek çift olarak gösterilen eski Fenerbahçe kalecisi Volak Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında oldukları iddia edildi. Zeynep Demirel 2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci olmuş ve daha sonra Volkan Demirel ile 2010 yılında evlenmişti. Çiftin bu evlilikten 2 kızı bulunuyor. Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşandı mı? Volan Demirel eşinden ayrıldı mı? soruları sorulurken çift çıkan haberleri yalanladı. 

Gündem

22.05.2024, 00:43

Atakaş Hatayspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan eski milli kaleci Volkan Demirel ile ilgili gelen iddialar oldukça üzücü. Örnek çift olarak gösterilen ve birbirlerine çok yakıştığı belirtilen Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in ayrılık kararı aldıkları iddiası magazin gündeminde yer buldu. Çift 14 yıllık evliliklerini karşılıklı olarak sonlandırma kararı aldı. Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in evliliğinden çiftin 2 kızı bulunuyor. 

LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar LASK Linz 3-2 Galatasaray maç ÖZETİ | Goller ve önemli... Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL İLE ZEYNEP DEMİREL BOŞANDI MI?

Volkan Demirel ile  ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma sürecine girdiği iddia edildi. Bülent Cankurt'un iddiasına göre Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel'in şimdi de eşinden boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. 2010 yılında evlenen çiftten 14 yıl sonra gelen haber herkesi şaşırttı. Çiftten boşanma iddialarına dair ise açıklama geldi. Açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bu fotoğraflara bakamayacaksınız! Antalya'da kan donduran olay: Maaşını istedi diye dişini kerpetenle söktüler! Bu fotoğraflara bakamayacaksınız! Antalya'da kan donduran olay: Maaşını istedi diye... Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL EŞİNDEN AYRILDI MI?

Eylül 2010'da evlenen Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çiftinin evliliklerini sonlandırmak için dava açtığı iddia edildi. Volkan ile 13 yıldır aynı yastığa baş koyduğu Zeynep Demirel'in boşanacağı iddia edildi. 

Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber şok dosyayı açıklıyor Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber... Haberi Görüntüle

İDDİALARI DEMİERL ÇİFTİ YALANLADI

Volkan Zeynep Demirel çiftinden boşanma iddialarına ilişkin şu açıklama geldi: "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz"

Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Haberi Görüntüle

ÇİFTİN 2 ÇOCUĞU VAR

2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra Volkan Demirel ile birliktelik yaşamaya başlayan Zeynep Demirel 2010 yılında Volkan Demirel ile evlenmişti. Çiftin Şubat 2014'te Yade ve Ağustos 2017'de Yeda isimli kızları bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading