Yandex Metrica

Kabine toplandı! İşte masadaki başlıklar

Kabine toplandı! İşte masadaki başlıklar

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda enflasyonla mücadele ve genel ekonomik görünüm mercek altına alınacak. Söz konusu toplantıda; kamuda tasarruf genelgesinin yansımaları da görüşülecek. Öğretmenlik Meslek Kanunu ve 9. Yargı Paketi hazırlıklarıyla; Türkiye'nin Gazze diplomasisinin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Gündem

20.05.2024, 22:18

Kabine bugün toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine toplantısında gündemin bir numaralı maddesi ekonomi.

Toplantıda enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele kapsamında atılan adımların ve alınan tedbirlerin sonuçları masaya yatırılacak.  Ayrıca kamuda tasarruf ve verimlilik paketi değerlendirilecek.

Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal karar! Müvekkilinin torbacısı çıktı! Cezaevine uyuturucu sokmaya çalışan Avukat hakkında skandal... Haberi Görüntüle

9'UNCU YARGI PAKETİ

Kabine toplantısında, hazırlıkları tamamlanmak üzere olan 9'uncu Yargı Paketi ile ilgili değerlendirme yapılması bekleniyor.

Toplantıda ayrıca terörle mücadele operasyonları da ele alınacak. Yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar değerlendirilecek.

Eğitimcilere yönelik şiddetin engellenmesi için yasal zeminin güçlendirilmesi çalışmaları da gündemde olacak.

Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Paris 2024 Olimpiyatları ne zaman? Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu var? Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'de 8 aydan bu yana devam ettirdiği saldırıları ele alınacak. 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırıların sona ermesi, ateşkesin sağlanmasına yönelik adımlar görüşülecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading