Yandex Metrica

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu?

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu?

Mahmud Efendi’nin vefat etmesi üzerine geçtiğimiz yıllarda İsmailağa cemaatinin yeni lideri seçilen Hasan Kılıç tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayatını kaybetti. Hasan Kılıç Hocaefendinin vefatının ardından Ahmet Mahmut Ünlü'den İbrahim Uslu açıklaması geldi. İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

08.05.2024, 19:49

Mahmud Efendi’nin vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni lideri Hasan Kılıç olmuştu. Hasan Kılıç bir süredir hastanede tedavi görüyordu. İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç 94 yaşında vefat etti. Vefatın üzerinden henüz saatler geçmişken ve defin işlemi gerçekleşmemişken Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den İbrahim Uslu açıklaması geldi. Ahmet Mahmut Ünlü, Hüseyin Avni Kansızoğlu ve Mustafa Özşimşekler Denizlili İbrahim Uslu'ya tabi olduklarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından İbrahim Uslu kimdir? sorusu gündeme geldi.

12 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! Çok sayıda şüpheli yakalandı 12 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İSMAİLAĞA CEMAATİ YENİ LİDERİ KİM OLDU? İSMAİLAĞA CEMAATİ BAŞINA KİM GEÇTİ?

İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç hayatını kaybetti. Cenazenin defnedilmesinden sonra İsmailağa içinde yeni bir cemaat lideri seçimi yapılacak. İsmailağa cemaati yeni liderinin kim olduğu henüz netlik kazanmadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüşecek: Gündem yeni anayasa çalışmaları olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüşecek: Gündem yeni anayasa... Haberi Görüntüle

İBRAHİM EFENDİ DETAYI

Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet Hoca) tarafından yayınlanan “Merhûm Hasan Efendi Hocamızdan Sonra Mahmûd Efendi Hazretleri'nin Vekillerinin Emîri Olarak Kime Tâbi Oluyoruz?” başlıkli videoda İbrahim Uslu'nun adı geçti. Hüseyin Avni ve Mustafa Özşimşekler gibi isimler kendilerine yeni 'Emir' olarak 'İbrahim Efendi'yi seçtiklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MYK toplantısında net mesaj: Değişimi peyderpey yapacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MYK toplantısında net mesaj: Değişimi peyderpey yapacağız Haberi Görüntüle

İBRAHİM USLU KİMDİR? (İBRAHİM EFENDİ)

İbrahim Uslu, İsmailağa cemaati önde gelenlerindendir. 

1940 yılında dünyaya gelen İbrahim Uslu Efendi 84 yaşındadır. 

Kayseri’nin Yahyalı ilçesi Mustafabeyli köyünde doğan İbrahim Uslu 1954 yılında Gönenli Mehmet Efendi ile tanıştı. 1957 yılında tevsir dersleri aldı. İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Ustaoğlu ile tanıştı ve İsmailağa tarikatına girdi.

Cübbeli Ahmet, İbrahim Uslu'yu yeni lider olarak desteklediklerini açıkladı.

Ahnet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) İsmailağa cematinden kovulmuştu. 

Habere Tepki Ver

6

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading