Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüşecek: Gündem yeni anayasa çalışmaları olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüşecek: Gündem yeni anayasa çalışmaları olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile bir araya gelecek. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, 'Hiç konuşulmaması anormaldi' ifadelerini kullanarak görüşmenin Beştepe'de gerçekleşebileceğine vurgu yaptı. Görüşmede anayasa çalışmalarının konuşulması bekleniyor.

Gündem

29.04.2024, 12:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ele alacağımız çok konu var' ifadelerini kullanarak, 'Kapımız açık.' mesajını verdi.

Özgür Özel ise, 'Nezaketten ve makama saygıdan asla taviz yok' ifadelerini kullanarak, 'Yapıcı bir görüşme' gerçekleşmesini ümit ettiğini duyurdu.

CHP lideri Özel, ''Bundan sonra Türkiye açısından anlamlı olabilecek bir sürece gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı hangi takımı satın alacak? Acun Ilıcalı'nın yeni takımı belli oldu mu? Acun Ilıcalı hangi takımı satın alacak? Acun Ilıcalı'nın yeni takımı... Haberi Görüntüle

YENİ ANAYASA GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu görüşme sağlandığında tabii ki anayasa konusu da bizim görüşme başlıklarımızın arasında yer alacaktır. Kaldı ki Meclis Başkanımızın da liderlerle yapacağı görüşmelerde bu konuları onlarla ele alma düşüncesinin olduğunu biliyorum. Doğrusu ben de bize çok ama çok dar gelen bu mevcut anayasayla ilgili liderler olarak neler yapabiliriz, bunları konuşmakta fayda var diye düşünüyorum. Sayın Özel'in bu ziyaretinin gerçekleşmesi halinde kendisiyle de bunları konuşarak böyle bir adımı atabileceğimizi kendisine teklif etmekten daha doğal bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilyalı mevkidaşı ile görüştü! İşte iki liderin ele aldığı konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilyalı mevkidaşı ile görüştü! İşte iki liderin ele... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME BEŞTEPE'DE Mİ OLACAK?

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Hiç konuşulmaması anormaldi" ifadelerini kullanarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel'in Beştepe'de görüşebileceğine dikkat çekti.

Benzin indirim 7 Mayıs son dakika | Benzine bu gece indirim var mı? Benzin litresi ne kadar oldu? Benzin indirim 7 Mayıs son dakika | Benzine bu gece... Haberi Görüntüle

''OLUMLU BİR SÜRECİN DEVAM EDECEĞİ KANISINDAYIM''

Kanal 7'ye konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, şu ifadeleri kullandı;

İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için 'konuşalım' demek güzel bir şey.

Olumlu bir sürecin devam edeceği kanısındayım. Yeni görüşmelere imkan ve fırsat olacaktır.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading