Yandex Metrica

Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada sarayda hizmet edildiğini görmek neye işaret eder?

Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada sarayda hizmet edildiğini görmek neye işaret eder?

Görkemli büyük evler olan saraylar genellikle devlet büyüklerinin yaşadığı yerler olarak biliniyor. Rüyada görülen saray ise hayra yoruluyor. Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada kendini sarayda görmek ne anlama geliyor?

Yaşam

26.04.2024, 02:58

Rüyasında bir kimsenin kendisini pırıl pırıl bir avizelerle süslenmiş bir sarayda görmesi genç bir erkek için, beklenmedik bir mükafata; tecrübeli bir yaşta ise, yeni ve çok hayırlı bir işe; bir kadın için kendisinin çok beğenip zevk alacağı çok neşeli ve eğlenceli bir toplantıya işarettir.

Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk kez konuştu! Söyledikleriyle herkesin ağzını açık bıraktı! Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk... Haberi Görüntüle

KENDİNİ SARAYDA GÖRMEK NE DEMEK?

Bir kimsenin kendini bir sarayda görmesi genç bir erkek için, işindeki gayretlerinden dolayı umulmadık bir ödüle yorumlanır.Orta yaşlı biri içinse yeni ve çok para kazanacağı bir işe başlamasına işaret eder. 

Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi ve kayınbiraderine öfke kustu Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi... Haberi Görüntüle

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun! Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu... Haberi Görüntüle

RÜYADA KENDİNİ SARAYDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR? 

Rüyada bir sarayda bulundugunuzu ve etrafinizda bir takim kimselerin, size hizmet ettiklerini görmek, dikkat etmezseniz islerinizin kötüye giderek gittikçe bozulacagina, rakiplerinizin bos durmayip, durmadan kuyunuzu kazmakta olduklarina isarettir. 

Rüyada büyük bir saray ve içinin mutlu insanlarla dolu olduğunu görmek; devlet kapısında bir işinizin olacağına ve üzüntülerinizin son bulacağına işarettir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading