Yandex Metrica

Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti! Samimi pozları çok konuşuldu!

Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti! Samimi pozları çok konuşuldu!

Ünlü oyunucu ve sunucu Ceyda Düvenci 8 yıllık eşi Bülent Şakrak'ın dizi setinde Esra Akpınar ile aldatmasının ardından ilk kez el el görüntülendi. Şakrak ve yeni sevgilisini samimi halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Yaşam

06.05.2024, 11:59

Türkiye'nin sevilen oyunularından olan 47 yaşındaki Ceyda Düvenci, 2015 yılında dünyaevine girdiği oyuncu Bülent Şakrak ile geçtiğimiz ay yolları ayırmıştı.

Bahar'ın son bölümünde ne oldu? Bahar 11. bölümünde ne yaşandı? Bahar Timur'dan boşandı mı? Bahar Rengin ile ne konuştu? Bahar 11. Bölüm izle Bahar'ın son bölümünde ne oldu? Bahar 11. bölümünde ne yaşandı?... Haberi Görüntüle

8 YILLIK EVLİLİKLERİ ALDATMAYLA SONUÇLANDI

İddiaya göre ise çiftin 8 yıllık evliliklerinin bitmesinin sebebi, Bülent Şakrak'ın dizi setinde Esra Akpınar ile yakınlaştığı ve bu nedenle Ceyda Düvenci ile boşanmak istediğini belirttiği öğrenilmişti.

Ünlü oyuncu Bülent Şakrar ve sevgilisi Esra Akpınar ilk kez görüntülendi. 

Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne dedi? Dilan Polat kendine zarar mı veriyor? Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne... Haberi Görüntüle

KAMERALARA YAKALANDILAR

İstanbul Etiler'de bir mekana girerken görüntülenen çift kameralara yakalandı. Basın mensupları ise Şakrak'a, “Ceyda Düvenci ile boşanmanızın sebebinin Esra Hanım olduğu iddia ediliyor, neler söyleyeceksiniz?”  dedi.

Şakrak ise o soruya, “Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” diyerek uzaklaştı.

Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım: Oyun arkadaşımı doğurdum... Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım:... Haberi Görüntüle

SAMİMİ HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ayrıca çiftin dün akşam, TİM Show Center'da Zeynep Bastık konserine gitti ve Şakrak'ın sevgilisi Esra Akpınar'ı öperken görüntülendi. 

Öte yandan ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci'nin de radyo programı sunucusu Güçlü Mete ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Çiftlerin aşkları dolu dizgin devam ederken, Düvenci sevgilisiyle paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading