Yandex Metrica

Sitede Ara

Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi ve kayınbiraderine öfke kustu

Babasını kaybeden sihirli annem dizisi oyuncusu Damla Ersubaşı eski eşi ve kayınbiraderine öfke kustu

Gündemden düşmeyen Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı, babasının vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi ve kayınbiraderne öfke kusarak küfürler yağdırdı. İşte detaylar...

Yaşam

13.04.2024, 12:25

Bir zamanlar ekranların sevilen dizisi olan ve 2012 senesinde yayın hayatına veda eden Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle hayatımıza giren Damla Ersubaşı, dizinin final yapmasıyla birlikte oyunculuk hayatına ara verdi.

Damla Ersubaşı, özel hayatıyla sık sık magazin dündeminde yer alıyor.

Zamanla verdiği kilolar ve yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelen Ersubaşı, öte yandan aşk hayatıyla konuşulmaya devam ediliyor.

2016 Mustafa Can Keser'le nikah masasına oturan Damla, 2020 yılında evliliğini sonlandırdı.  Boşanmalarının ardından kısa bir zaman sonra kızları Zeynep ve Zehra için evliliklerine bir kez daha şans veren çift bu kez ihanet ve şiddet iddiaları ile olaylı bir şekilde evliliklerini yeniden sonlandırdı.

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile herkesi şok etti. Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Damla Ersubaşı, sinir krizi geçirerek eski eşine ve kayınbiraderine “torbacı” diyerek küfürler yağdırdı.

İddiaların odağı olan eski kayınbirader Serkan Keser, Damla Ersubaşı’nın paylaşımına sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yaptığı “ ispat edemediğin her şeyin hesabını mahkemede vereceksin” diyerek cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading