Yandex Metrica

Kenan Sofuoğlu’ndan minik çocuğa motosiklet jesti! Oğlunun motosikletini hediye etti

Kenan Sofuoğlu’ndan minik çocuğa motosiklet jesti! Oğlunun motosikletini hediye etti

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Antalya'da cross motoru çalınan 4 yaşındaki Göktürk Tezcan'a jest yaparak oğlu Zayn'ın motosikletini hediye etti. Sakarya`nın Akyazı ilçesindeki pistinde Tezcan ailesini ağırlayan Sofuoğlu, sohbet ettiği minik Göktürk`ü oğlu Zayn ile tanıştırdı.

Yaşam

23.01.2024, 19:59

Kenan Sofuoğlu, gazetecilere, Göktürk`ün videolarını izlediğinde oğlunun motoruyla aynı özelliklerde araç kullandığını gördüğünü, bunun üzerine hediye etme kararı aldıklarını söyledi.

Göktürk`e az da olsa pistte eğitim verdiğini anlatan Sofuoğlu, çok dört tekerlekli kullandığı için biraz dengede zorluk yaşadığını aktardı.

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan açıklama geldi! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan... Haberi Görüntüle

Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin yolunu tuttu! Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin... Haberi Görüntüle

SOFUOĞLU: "BU YAŞTA ALINAN EĞİTİM, SONRADAN ALINANLA AYNI OLMUYOR"

Sofuoğlu, "Çocukların heveslerinin peşinden koşmak lazım. Göktürk`ün, Türkiye Şampiyonası`na gittiği zaman, hele de bu motorla, inşallah gelecekte hem Türkiye liglerinde başarılı hem de ilerleyen yaşlarında ülkesini temsil edecek bir sporcu olabileceğine inanıyorum. Çünkü bu yaşta alınan eğitim, sonradan alınanla aynı olmuyor." diye konuştu.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir yurtlarda kaç ünlü çocuğu var' diyerek sert sözleriyle gündem oldu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir... Haberi Görüntüle

TEZCAN AİLESİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Baba Türker Burak Tezcan, Kenan Sofuoğlu`nu bu jestine çok şaşırdıklarını dile getirerek, "Açık olmak gerekirse, gerçekten böyle bir şey beklemiyorduk. Mutluyuz. Herkese teşekkür ederiz." dedi.

Anne Eda Tezcan da oğulları mutlu oldukça kendilerinin daha da mutlu olduğunu söyledi.

Aracı beğendiğini ifade eden minik Göktürk ise Zayn ile birlikte cross motosikleti kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading