Yandex Metrica

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir yurtlarda kaç ünlü çocuğu var' diyerek sert sözleriyle gündem oldu!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir yurtlarda kaç ünlü çocuğu var' diyerek sert sözleriyle gündem oldu!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncuları arasında yerini alan 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın geçtiğimiz yıllarda evlilik dışı olan ikiz kızlarının olduğunu öğrenmiş, ünlü oyuncunun kızlarından Duygu Nebioğlu ise sert sözlerle babasını eleştirmişti. Nebioğlu şimdi ise ünlüleri hedef alarak sert sözleriyle gündeme geldi.

Yaşam

20.04.2024, 11:40

82 yaşındaki ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 63 yıl önce Göksel Özdoğan ile bilrikteyken evlilik dışı kızları olduğu ortaya çıkmıştı.

DNA testi yaptıran Duygu Nebioğlu ise babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenmişti. 

Antalya'da Çocuk Esirgeme Kurumu'na iki aylıkken bırakılan Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından babasını hedef alan paylaşımlarıyla çok konuşulmuştu.

Banu Parlak sosyal medyada küplere bindi! 'Dilan Polat davasından vazgeç' diyen takipçilerine esti gürledi! Banu Parlak sosyal medyada küplere bindi! 'Dilan Polat davasından vazgeç'... Haberi Görüntüle

ANNESİNE ÇAĞRI YAPMIŞTI

Duygu Nebioğlu pes etmeyeceğini belirterek; "Mücadeleme tam gaz devam edeceğim. Bu davanın kazananı zaten benim. Öz annem, kendi ortada olmasa da hiç problem değil; mahkeme onu da çıkartacak ortaya. Severek çıkmak istemedi, o zaman zorla çıkacak ortaya. Kadını da bir rahat bırakın ya. Var demek ki bir şeyler..."  demişti.

İnstagram hesabı üzerinde annesini hedef almadığını belirten Nebioğlu; ''Beni doğuran kadın hedef tahtasına benzemiyor da, ancak o günlerden bugünlere, birilerini hedef göstererek geliniyor demek ki. Tabuları kırmak için öyle iki tır, kamyon okumanıza gerek yok; okuyanları da görüyoruz. İç sesiniz zaten kendi tabusuna yenik düşüyor ise hedefiniz en son kendiniz oluyorsunuz. Olay bu kadar basit! Ben annemi hedef almadım çağrı yaptım, ona ulaşmak benim gayemdir.'' dedi.

Kızılcık Şerbeti'nde öpüşme krizi yaşamışlardı! Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'ün aşkı yeniden depreşti! Kızılcık Şerbeti'nde öpüşme krizi yaşamışlardı! Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'ün... Haberi Görüntüle

YEŞİLÇAM OYUNCULARINA SERT SÖZLER SARF ETTİ

Yurtlarda kaç tane ünlü çocuğu bat acana diyerek Yeşilçam oyuncularına sitem eden Duygu Nebioğlu, "Sizler Yeşilçam'sınız, bizler karaçam miyiz? Hayır ben paralı bir dünyada yaşıyorum, derdim para oluyor da siz parasız dünyada mı yaşıyorsunuz? 'Beni niye oraya almıyorsunuz' derler adama. Yurtlarda kaç tane ünlü çocukları var acaba daha? Yurt dışındaki 'aitsiz' çocuklar daha kaç tane acaba? Bunlar gözden kaçan çocuklar. Sağlık muhabirleri ile kurulan doktor kanalları vasıtasıyla öğrenilen çocuk sayılarının kaç olduğunu biliyor musunuz acaba, resmen soykırım!" dedi.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading