Yandex Metrica

Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin yolunu tuttu!

Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin yolunu tuttu!

Dünya'nın en çok dinlenilen kadın sanatçıları arasında yerini alan 65 yaşındaki ünlü şarkıcı Madonna, enfeskiyon rahatsızlığı neeniyle turnesini iptal etmiş, daha sonr yeninden düzenlediği turneye geç çıkınca ise hayranları tarafından mahkemelik oldu.

Yaşam

03.05.2024, 10:40

Material Girl, Vogue, Crazy for You, Like a Prayer, Frozen gibi şarkıları seslendiren 65 yaşındaki ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda geçirdiği bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınmış, ölümde dönmüştü.

Ünlü şarkıcının ise geçirdiği rahatsızlık nedeniyle turnesini ertelemiş, şimdi ise kaldığı yerden devam etmeye başlamıştı. 

Yüzündeki değişimle gündemdeydi! Sertab Erener canlı performansını paylaştı! Takipçileri mest oldu Yüzündeki değişimle gündemdeydi! Sertab Erener canlı performansını paylaştı! Takipçileri mest... Haberi Görüntüle

MADONNA'YA HAYRANLARINDAN DAVA 

Ancak ünlü şarkıcının ise ABD'nin Wahington eyaletinde hakkında dava açıldığı öğrenildi.

Madonna'nın aralık ayında Capital One Arena'da verdiği iki konserde de sahneye geç çıktığı için yasaları çiğnemekle suçlandı.

Madonna'nın üç hayranı mahkemnnin yolunu tutarak sanatçıdan şikayetçi oldu.

Ünlü çiftin çocukları cinsiyet değiştirdi! Sosyal medya yıkıldı: Allah hidayet versin Ünlü çiftin çocukları cinsiyet değiştirdi! Sosyal medya yıkıldı: Allah hidayet... Haberi Görüntüle

SAYGISIZLIĞINA TEPKİ GÖSTERDİLER

Ünlü şarkıcının hayranlarının avukatı yaptığı açıklamada ise, ''Tüketicileri sıcak ve rahatsız bir ortamda, sahne performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" ifade etti.

Ünlü şarkıcı Madonna'nın da daha önceden konerin başlama saatinden saatler sonra sahne aldığını belirten Michael Fellows, Jonathan Hadden isimli hayranlar şarkıcıya dava açmmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading