Yandex Metrica

İstanbul'da kan donduran cinayet: Kızına yakıştıramadığı damadını ekmek bıçağıyla öldürdü

İstanbul'da kan donduran cinayet: Kızına yakıştıramadığı damadını ekmek bıçağıyla öldürdü

İstanbul'da bir kayınpeder kızına yakıştıramadığı damadını kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Savcılığa ifade veren kayınpeder, damadının tartışma esnasında elini beline götürdüğünü söyledi ve silah çıkaracağını süşündüğü için yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla kendisini savunduğunu iddia etti.

Yaşam

18.02.2024, 16:19

İstanbul Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde 21 Eylül Çarşamba günü akşam saatlerinde Turhan Ketenci, damadı Volkan Çubukcu'yu kızına yakıştıramadığı gerekçesiyle kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı hayvanseverliğiyle herkesi şaşkına çevirdi! Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

DAMADINI KIZINA YAKIŞTIRAMADI

İddiaya göre kayınpeder Ketenci, kızı ile yeni doğan torununu görmeye gitti. Kapıyı damadı Volkan Çubukcu açınca kapınpeder ile Çubuku arasında tartışma çıktı. Ketenci kızına yakıştıramadığı damadı Volkan Çubukçu'ya bıçakla saldırdı ve damadını kalbinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken Çubukçu sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Turhan Ketenci ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Damat Volkan Çubukcu'nun cenazesi 23 Eylül Cuma günü Bartın Ulus'ta defnedildi.

Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti! Samimi pozları çok konuşuldu! Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti!... Haberi Görüntüle

EKMEK BIÇAĞINI YANINDA TAŞIYORDU

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Ketenci savcılığa verdiği ifadede olay günü dünürünün evine gittiğini, burada karşılaştığı damadıyla sözlü tartışma yaşadıklarını, annesine küfredince çok sinirlendiğini söyledi.

Kızının kaçarak evlendiğini söyleyen Ketenci, damadıyla arasında husumet olduğunu ve tartışma sırasında elini beline götürünce silahı olduğunu düşünerek yanında taşıdığı ekmek bıçağını kendisini savunma amacıyla kullandığını iddia etti.

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

KAYINPEDER TUTUKLANDI

Ketenci 'Kasten öldürme' suçlamasıyla ve tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. İlk tespitlere göre damat Volkan Çubukçu'nun kalbinden ve bacağından aldığı bıçak darbeleriyle öldüğü belirtilirken, soruşturmada otopsi raporlarının beklendiği, tanık ifadeleri alındıktan sonra iddianamenin hazırlanacağı öğrenildi.

Turhan Ketenci

Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu gündem oldu! Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Damadı ile tartışma yaşadığı ve kendini savunmak için bıçak kullandığını ifade eden Turhan Ketenci'nin olayın yaşandığı gün, damadının evine gelişine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Binanın önüne yanaşan otomobilden inen Turhan Ketenci'nin doğrudan binaya yöneldiği, bu sırada ise otomobili başka bir kişinin park ettiği görüldü. Binaya giren Turhan Ketenci, bir dakika geçmeden tekrar otomobile dönerek buradan ayrıldı.

Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle evrim geçirdi! Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle... Haberi Görüntüle

'BABAM EN BAŞINDAN BERİ KARŞI ÇIKIYORDU'

Volkan Çubukçu'nun eşi Meral Çubukçu ise olay hakkında şu şekilde konuştu:

Volkan ile biz çok önceden aynı yerde çalışıyorduk. Babam da orada çalışıyordu. O zamanlardan beri Volkan'ı sevmiyormuş. İşten çıkınca yollarımız ayrılmıştı. Bir süre sonra tekrar yollarımız kesişti, sevdik birbirimizi. Babam kesinlikle istemediğini söyledi. Volkan'ı sevdiğimi ve istemeye geleceklerini belirttim. 'Kesinlikle gelmesinler' dedi babam. 'Çoban olsa kabul ederim ama onu kabul etmem' dedi. Ben de sevdiğimi belirttim. Sonra biz kendi aramızda nikah kıyıp düğün yaptık. En başından beri sadece babam karşı çıkıyordu.

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu! Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile... Haberi Görüntüle

'CANLI SİNEK BİLE BIRAKMAM'

Evlendikten sonra aramız bozulunca babamla tekrar barışmak için araya aile dostlarımızı soktuk. Barıştıktan sonra babamın isteğiyle ikinci düğünümüzü yaptık ve her şey normale döndü. Daha sonra eşimin sigarasından sakalından her şeyinden rahatsız olmaya başladı. Daha sonra ben de oradayken kayınbabamın evine geldi ve 'canlı sinek bile bırakmam' diye tehdit etti. Yetkililerden bu konu hakkında yardım istiyorum. Ona yardım edenlerin kim olduğunun bulunmasını istiyorum. Onların da ceza almasını istiyorum.

25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'BEBEĞİN DOĞUMUNA GELDİ, HİÇBİR SIKINTI YOKTU'

Volkan Çubukcu'nun annesi Satiye Çubukcu, “Çok güzeldi, aralarında hiçbir sıkıntı yoktu. Bebeğin doğumuna geldi hastaneye, hiçbir sıkıntı yoktu. Hiç olmadık şeylerden çocuğuma gıcık olmuş. Gelinimle de aralarında hiçbir sıkıntı yoktu" şeklinde konuştu.

Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu Nuri Alço'dan sevindiren haber! Eşi sosyal medyadan duyurdu Haberi Görüntüle

"SON ZAMANLARDA TEHDİT MESAJLARI ATIYORDU"

Volkan Çubukçu'nun babası ise dünürünün son zamanlarda oğluna tehdit mesajları attığını söyledi ve şu şekilde konuştu:

Oğlumu, kayınpederi kapının önünde geldi, katletti. Katletmeden bir gün önce kayınpederi, 'ben bu çocuğun sakalından ve konuşmasından hoşlanmıyorum. Uyar, ben bu tür davranışları sevmiyorum. Keşke çoban alsaydı kızımı da bu almasaydı' diyor. Son zamanlarda da sürekli 'seni de öldürürüm o çocuğu da öldürürüm' diye kızının telefonuna mesajlar atıyormuş. 'Ben raporluyum, sizi öldürürsem ben ceza falan almıyorum. 5-6 ay yatarım, 7'nci ayı yatmam bile' diye bir gün öncesinden söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading