Yandex Metrica

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı!

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı!

Prens William'ın eşi olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'un geçtiğimiz Kasım ayı karnından ameliyat olmasının ardından kamuoyunda yer almaması geniş yankı uyandırmıştı. Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi.

Yaşam

29.04.2024, 02:39

Kraliyet ailesinin sevilen isimlerinden olan Galler Prensesi Kate Middleton'un geçtiğimiz Kasım ayında karnından ameliyat olmuş ancak aylarca herhangi bir etkinlikte bulunmaması İngiliz halkının dikkatinden kaçmamıştı.

Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı yayında ortaya çıktı! Evlilik vaadiyle kandırdı! Doktor olduğunu söyleyen dolanıdırıcının gerçek mesleği canlı... Haberi Görüntüle

İNGİLİZ HALKINDAN TEORİLER 

İngiliz halkı ise Kate Middleton'un da Lady Diana gibi eşi tarafından aldatıldığı iddia edilmiş hatta ameliyat masasından kalkamayarak öldü dahi söylenmişti. 

Kensington Sarayı ise o iddialara çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarıyla gayet sağlıklı olduğunu göstermiş ancak basına servis edilen fotoğrafların ise yapay zeka ile oluşturulduğu öğrenilmişti. 

Prens William'ın, ise Kate'nin yakın arkadaşı Lady Hanbury ile ilişkisi olduğu ve Kate'nin çocukları da alarak saraydan ayrıldığı iddia edilmişti. 

Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk kez basın karşısında! Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

KANSERE YAKALANDIĞI AÇIKLANMIŞTI

Ancak Kensington Sarayı sansasyonel iddialara daha fazla dayanamayarak resmi bir açıklama yapmış ve Prenses Kate Middleton'un kansere yakalandığını ve uzun sürecek olan bir tedavi sürecine gidiklerini açıklamıştı. 

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

MİDLETON'UN  SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ GELİŞME

42 yaşındaki Galler Prensesi Middleton'un ise 'koruyucu kemoterapi' alacağı öğrenildi. 

Kraliyet Uzmanı Richard Fitzwilliams'ın yaptığı açıklamaya göre ise, Kate'nin tedavisinin planlandığı gibi ilerlediğini duyurdu.

Kate gibi Kral Charles'in de kansere yakalandığı her iki kraliyet ailesi üyesinin tedavilerinin devam ettiği ancak kraliyet işlerinden uzak kalmaları gerektiği vurgusu yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading