Yandex Metrica

Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme tahliye kararı verdi!

Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme tahliye kararı verdi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın 'anoreksiya nervosaya' yakalandığını belirterek 37 kiloya düştüğününü duyuran avukatı mahkemeye başvurmuştu. Alınan bilgilere göre ise mahkeme Nihal Candan'ın tutuksuz yargılanmasına ve tahliyesine karar verdi. 

Yaşam

29.04.2024, 09:12

Sosyal medya da lüks yaşamlarıyla tanınan 'İşte Benim Stilim' programlarıyla ünlerine ün katan Candan kardeşlerden, Nihal Candan'ın tutuklandığı için hapishanede açık grevine kalkıştığı ve 37 kiloya düştüğü öğrenilmişti. 

Sandık Kokusu'nun Irmak'ını hiç böyle görmediniz! Oyuncu Meriç Aral'ın yatak pozu ve dansı büyüledi Sandık Kokusu'nun Irmak'ını hiç böyle görmediniz! Oyuncu Meriç Aral'ın yatak... Haberi Görüntüle

YEME BOZUKLUĞU TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Ünlü fenomen Nihal Candan'ın cezaevinde yapılan muayenesinde 'anoreksiya nervoza' hastalığına yakalandığı öğrenilmiş, avukatı Kasım Ergün'ün ise ünlü fenomenin tedavisi için hastaneye sevk edilmesine yönelik gerekli başvurularda bulunduklarını belirtmişti. 

Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha ortaya attı! Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha... Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN TAHLİYE EDİLDİ

Ucuz otomobil vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran şebeke ile işbirliği yaptıkları sonrasında sie Silivri'de bulunan Marmara Cezaevine konulan Candan Kardeşler hakkında mahkeme kararını verdi. 

Posta'dan Alev Gürsoy Cimri'nin haberine göre, 5.5 aydır tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 'anoreksiyo nevroza' (yeme bozukluğu) rahatsızlığı nedeniyle durumunun kötüleştiği bu nedenle ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Doktor raporunun incelenmesinin ardından ise mahkeme Nihal Candan'ın yahliyesine karar verdi.

Libidosu en yüksek beş burç belli oldu! İçlerinde sizin burcunuz da var mı? Libidosu en yüksek beş burç belli oldu! İçlerinde sizin burcunuz... Haberi Görüntüle

ANNE UMUT CANDAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Nihal Candan'ın annesi Umut Candan ise kızının tahliye haberine sevdiniği, "Çok mutluyum, evimize güneş doğdu" diyerek açıklamada bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading