Yandex Metrica

Sitede Ara

Halk TV'den Lütfü Savaş'ı ve CHP'yi eleştiren Gökhan Zan'a sansür!

TİP'in Hatay Adayı Gökhan Zan, CHP'nin adayı Lütfü Savaş'ı hedef alınca canlı yayında Halk TV muhabiri, mikrofonu Zan'ın önünden aldı.

Gündem

01.04.2024, 03:37

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesi büyük tartışmalara sebep olmuştu. 

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri gerçekleştiğinde 10 yıldır Hatay Büyükşehir’i yöneten Lütfü Savaş'a siyasi ve sanatçıların yanı sıra çok sayıda kişi tepki gösterdi.

Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesine tepki gösteren isimlerden birisi de bir dönem Galatasaray ve Milli Takım'da forma giyen Gökhan Zan'dı.

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, TİP eski vekili Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ile kameraların karşına geçti.

31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK Parti seçmeninin davranışı 31 Mart'ın şifresi burada: İşte emanet oyların dağılımı ve AK... Haberi Görüntüle

'HALK, GERÇEK ANKETİ CHP'NİN ÖNÜNE KOYDU''

''6 Şubat gecesi yürüyüşte Hatay halkı CHP'nin önüne gerçek anketi koymuştur.'' diyen Gökhan Zan, ''O yüzden bu tabloyu görüp sessiz kalmamız mümkün değildi. Gazi Mustafa kemal Atatürk'ün ''Hatay benim şahsi meselemdir'' sözünü bir kenara atamazdım. Hatay sadece Hatay'ın şahsi meselesi değildir. 85 milyonun şahsi meselesidir. Ve Hatay'ı 85 milyona emanet etmiştir. Bir vatandaş olarak kötü ile kötünün iyisi arasında tercihe zorlanmaktan bıktım'' ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş'a çağrı yapan Gökhan Zan, ''Gelin, çekilin ve Hatay İttifakı etrafında birleşelim. Lütfen bu çağrımızı duyun. Tüm Hatay halkına; hep birlikte bu kötü gidişi değiştirelim." dedi.

Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi neden bitiyor? Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi... Haberi Görüntüle

HALK TV'DEN GÖKHAN ZAN'A SANSÜR

TİP’in Hatay BB Başkan adayı Gökhan Zan, basın toplantısında CHP’yi ve Lütfü Savaş’ı eleştirdiği sırada Halk TV, mikrofonunu Zan’ın önünden çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading