Yandex Metrica

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü!

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı, tarafından yapılan açıklamaya göre, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG'li terörist öldürüldü. 

Gündem

17.04.2024, 12:01

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? Haberi Görüntüle

TERÖRE VE TERÖRİSTE HİÇBİR YERDE GEÇİT YOK 

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerine yer verildi.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

SON BİR HAFTADA ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücacelesi kesintisiz bir şekilde devam ediyor. 14 Nisan'da Milli Savunma Bakanlığı haftalık basın bilgilendirme toplantısında yapılan açıklamaya göre, Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. 

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

YILIN İLK DÖRDÜNCÜ AYINDA 646 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

Milli Savunma Bakanlığı haftalık basın bilgilendirme toplantısında yapılan açıklamaya göre, Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi.Böylece, 2024 yılından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 268’i Irak’ın, 378’i Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere 646 oldu.  

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading