Yandex Metrica

Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının üzerinden 5 ay geçti. Kara para aklama, Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan çift hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat ve Engin Polat çirfi hakkında "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye kararı verildi. Bu gelişmenin üzerine Dilan Polat tahliye mi edildi? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? soruları sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

26.04.2024, 08:58

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında başlatılan soruşturma genişeleyerek çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Eşi Engin Polat ve polat ailesinden de çok sayıda isim tutullanırken dava süreci ise medya tarafından yakından takip ediliyor. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Vergi kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Çift bu soruşturma kapsamında 5 Kasım tarihinde tutuklanarak cezaevine konmuştu. 5 aydır cezaevinde tutuklu olarak bulunan Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ EDİLDİ?

Dilan Polat eşi Engin Polat ve diğer şüpheliler hakkında, "Vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye kararı verdi. Ancak bu karar şüphelilerin tahliyesi anlamına gelmiyor. Cezaevinde bulunan şüpheliler diğer suçlardan cezalarını çekmeye devam edecek ve yargılamaları sürecek.

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi? 1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

2 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan sanıklar Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile diğer tutuklular cezaevinden çıkamayacak. Şüphelilerin yargılanmasına devam ediliyor. Şüphelilerin “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması” suçu bakımından ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN AVUKATINDAN TAHLİYE AÇIKLAMASI

Çiftin avukatı Hüseyin Kaya karar sonrası yaptığı açıklamada "Polatlar dosyasında bütün şüpheliler vergi suçlaması açısından tahliye edilmişlerdir. Diğer suçlar açısından MASAK son değerlendirme beklenmektedir." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading