Yandex Metrica

Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star 2024 yayın günleri ne zaman?

Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star 2024 yayın günleri ne zaman?

Survivor All Star yarışması, yayın günleriyle yarışma severler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, haftanın belirli günlerinde yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star 2024 yayın günleri ne zaman?

Gündem

16.04.2024, 12:37

TV8'de yayımlanan Survivor All Star programının yayın günleri, her hafta düzenli olarak araştırılıyor. Peki, Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star 2024 yayın günleri ne zaman?

Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan kavgada yeni detaylar ortaya çıktı! Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında... Haberi Görüntüle

SURVİVOR BUGÜN YOK MU, NEDEN 15 MART?

Survivor All Star yarışması cuma akşamı yayınlanmıyor. Cuma akşamı saat 20.00'de, Çarkıfelek yarışması ekranlara gelecek.

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve  Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu? Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı!... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR 2024 YAYIN GÜNLERİ NE ZAMAN?

Survivor yarışması; Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri TV8 ekranlarında yeni bölümleri ile izleyicileri ile buluşuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading