Yandex Metrica

E- ticarette yeni dönem! Drone ile teslimat başlıyor

E- ticarette yeni dönem! Drone ile teslimat başlıyor

ADN Summit'te, e-ticaret devi Hepsiburada, "Drone ile Teslimat" projesini tanıttı. Bu yenilikçi proje sayesinde müşteriler, siparişlerini artık dronlar aracılığıyla dakikalar içinde teslim alabilecekler.

Gündem

03.05.2024, 15:55

Hepsiburada'nın başlattığı "Drone ile teslimat" projesi, e-ticaret dünyasında yeni bir çağın başlangıcı olarak kabul ediliyor. Yakın gelecekte müşteriler, siparişlerini dronlar aracılığıyla sadece dakikalar içinde teslim alabilecekler. Bu yenilik hem teslimat sürelerini kısaltacak hem de maliyetleri düşürecek.

KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev kadınları azaldı! KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev... Haberi Görüntüle

DRONE İLE TESLİMAT DÖNEMİ

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen SDN Summit etkinliğinde, Hepsiburada tarafından tamamlanan Drone ile Teslimat projesi ilk kez tanıtıldı. Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, konuşmasında şirketin kuruluşundan bu yana e-ticaretin ve Türkiye'deki dijitalleşmenin öncüsü olduğunu belirtti. Gökçetekin, platformun ve ekosistemin, KOBİ'lerden girişimcilere ve kadınlara kadar tüm paydaşlar için kapsayıcı ve sürdürülebilir bir büyüme ve refah sağlamayı amaçladığını vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading