Yandex Metrica

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog dinleyen herkesi duygulandırdı.

Gündem

26.04.2024, 23:39

Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesin'de kabul ettiği bir kız çocuğunun kendisine verdiği hediyeden sonra arasında geçen diyalog herkesi duylandırdı.

Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan kavgada yeni detaylar ortaya çıktı! Olay farklı mahallelere sıçramıştı! Belçika'da Türk ve Kürt gruplar arasında... Haberi Görüntüle

IRAK BAŞBAKANI İLE ARASINDA GEÇEN DİYALOĞU İLK KEZ ANLATTI 

 Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen konuşmayı da ilk kez anlattı. 

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN, ÇOCUKLARI KÜLLİYE'DE AĞIRLADI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti. Burada konuşan Erdoğan, çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Gazeteci Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı: İlahi söyleyen küçük çocuğu hedef aldı Gazeteci Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı: İlahi söyleyen... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANINA ANLAMLI HEDİYE 

Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kız çocuğu, kendisi ile annesinin yan yana olduğu resmini çizdiği tabloyu hediye etti. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: 36 bin sağlık personeli alınacak Resmi Gazete'de yayımlandı: 36 bin sağlık personeli alınacak Haberi Görüntüle

"ANNE UNUTULMAZ Kİ..."

Erdoğan bu hediye karşısında duygulandığını ifade ederek  dikkat çeken bir ayrıntıyı şu sözlerle aktardı; 

Dün Irak’taydım. Kuzey Irak Başbakan’ı benim telefonumun açılışını gördü ve telefonumun açılışında annemin görüntüsü vardı. ‘Kim bu dedi?’ Annem dedim. ‘Ne söylediyseniz onu uyguluyorsunuz’ diyerek karşılık verdi. Dedim anne unutulmaz ki; ölse de unutulmaz. Şimdi yakaladın kızım sen de annemle benim unutulmaz hatıramı, resmetmiş.

Son dakika: Ege Denizi'nde ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Ege Denizi'nde ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞU İÇİN KURMAYLARA TALİMAT

2 buçuk yaşında bu yana lösemi tedavisi gördüğünü ancak atlattığını söyleyen kız çocuğunun kulağına eğilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Durumunu benim doktorumla da takip edelim" dedi ve ardından gerekli talimatı da kurmaylarına iletti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading