Yandex Metrica

Sitede Ara

Diyarbakır Mevlid-i Nebi etkinliği: Peygamber Sevdalıları Diyarbakır'da buluştu

Diyarbakır Mevlid-i Nebi etkinliği: Peygamber Sevdalıları Diyarbakır'da buluştu

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın Diyarbakır'da düzenlediği "Mevlid-i Nebi" etkinliği büyük ilgi görüyor. Binlerce kişinin katıldığı etkinlik bu yıl  "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenleniyor.

Gündem

12.05.2024, 09:42

Geçtiğimiz hafta Van ve Batman'da başlayan etkinlik bugün Diyarbakır'da devam etti. 

Ukrayna'dan barış görüşmeleri çağrısı: 'Bölgenin lideri Türkiye rol almalı' Ukrayna'dan barış görüşmeleri çağrısı: 'Bölgenin lideri Türkiye rol almalı' Haberi Görüntüle

MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ

Doç. Dr. Rıfat Ablay'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak başlayacak olan etkinlik Özlem Ajans sanatçılarının okuyacağı Mevlid-i Şerif ile devam edecek.

Ayrıca Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr.Nevvaf Tekruri tkinliğin selamlama konuşmasını gerçekleştirecek. 

Hemen ardından Menaf Adıyaman, Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın bu yılki Mevlid-i Nebi mesajını paylaşacak.

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

GENİŞ GÜNVELİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Dünya Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin El-Karadaği'nin de konuşma yapacağı etkinlik, Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmet Göktaş Hoca'nın konuşması ve dualar ile son bulacak.

Ayrıca yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı etkinlikte halk, polis kontrol noktalarından geçtikten sonra alana alınacak. Etkinlik esnasında izdihamın yaşanmaması için kadın ve erkekler için alana ayrı giriş kapıları konuldu. Burada görevliler tarafından vatandaşların alana rahat bir şekilde girişleri sağlanıyor.

 

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading