Yandex Metrica

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığına dair sorular gündemde önemini koruyor. Bu yıl da işçi ve emekçiler tarafından kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, özellikle öğrenciler arasında "1 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusuna neden oluyor. Peki, Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Gündem

04.05.2024, 11:24

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne az bir süre kala, milyonlarca öğrenci ve veli, okulların 1 Mayıs günü açık olup olmayacağını merak ediyor. 2024 yılı resmi tatil takviminin açıklanmasıyla birlikte, 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı konusu araştırma konuları arasında önemli bir yer tutuyor. Peki, Yarın İstanbul'da okullar tatil mi 1 Mayıs? Çarşamba günü okul var mı, yok mu?

Davaya müdahil olmak ne demek? Müdahil anlamı nedir? Davaya müdahil olmak ne demek? Müdahil anlamı nedir? Haberi Görüntüle

1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl çarşamba gününe denk geliyor.

Yasal düzenlemelere göre, 1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olarak ilan edilecek ve kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar bu günü tatil olarak geçirecek.

Atatürk'ten Erdoğan'a kadar Cumhurbaşkanlığı yapan kişilerin imzası! Atatürk'ten Erdoğan'a kadar Cumhurbaşkanlığı yapan kişilerin imzası! Haberi Görüntüle

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ 1 MAYIS?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, dünya genelinde ve ülkemizde resmi tatiller arasında yer alıyor.

Bu doğrultuda, 1 Mayıs Çarşamba günü  Türkiye'nin her ilinde okullar tatil olacak.

Habere Tepki Ver

1

5

1

2

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading