Yandex Metrica

Ünlü gece kulübüne baskın! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' suç örgütlerine operasyon: 24 gözaltı

Ünlü gece kulübüne baskın! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' suç örgütlerine operasyon: 24 gözaltı

İzmir'de, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştığı belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda polislerin de aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındı.

Gündem

21.05.2024, 13:54

Emniyetin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştıkları belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik çalışma yaptı.

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ GECE KULÜBÜNE BASKIN

İki suç örgütünün popüler gece kulüplerini kendilerine paravan olarak kullandığı ortaya çıktı. Örgütlerin suçtan elde ettikleri paraları bu gece kulübünde akladıkları tespit edildi. Aylarca süren teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, önceden belirlenen çok sayıda ev ve iş yerlerine, 10 Mayıs'ta operasyon düzenledi.

Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5 yıldızlı oteli birbirine kattı! Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

İzmir'deki ünlü bir gece kulübü ile birlikte çok sayıda adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 9 bin 880 adet ecstasy, 5 bin 711 sentetik hap, 67 bin 29 gram esrar, 5 ruhsatsız tabanca, 1 adet 'Akrep' olarak tabir edilen otomatik tabanca, 13 adet 9 mm fişek, 87 adet 7,62 mm fişek, 2 hassas terazi ele geçirildi.

Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de... Haberi Görüntüle

24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

3'ü aktif, 1'i emekli polis memurunun da aralarında bulunduğu toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading