Yandex Metrica

Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi

Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi

Son dakika haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.21'de Yalova'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerden hissedildi.

Gündem

03.04.2024, 21:28

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Çifte felaketin ardından gözler olası Marmara depremine çevrilirken uzmanlar, yakın bir zamanda İstanbul'da 7 ve üzerinde bir sarsıntının olacağını iddia ediyor.

Bu sabah saatlerinde önce Kahramanmaraş ardından da İstanbul sallandı.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

AFAD VERİLERİ PAYLAŞTI: MARMARA'DA DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.21'de meydana gelen sarsıntının merkez üssünün Yalova'nın 2,42 kilometre açığında olduğu belirlendi.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Haberi Görüntüle

İSTANBULDA DA HİSSEDİLDİ

Sarsıntı, deniz yüzeyinin yaklaşık 9,71 kilometre derinliğinde oluştu. Depremin, 18,27 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Vatandaşları paniğe sevk eden deprem, İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

MURAT KURUM: KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK ŞEHRİMİZİ DEPREME HAZIRLAYACAĞIZ

Öte yandan Cumhur İttifakı'nın İBB başkan adayı Murat Kurum, depremin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Kurum, paylaşımında ''Başta Yalova ve İstanbul olmak üzere depremin hissedildiği tüm şehirlerimize geçmiş olsun. İstanbul’da kaybedecek vaktimiz yok. Tüm tedbirleri alacak, şehrimizi depreme hazırlayacağız!'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading