Yandex Metrica

120 Euro'luk 'Milliyet Farkı' ücreti ücretine ceza: Bakanlık devreye girdi...

120 Euro'luk 'Milliyet Farkı' ücreti ücretine ceza: Bakanlık devreye girdi...

İngiliz internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan bir Türk vatandaşına 120 euroluk "Milliyet Farkı" çıkaran otele geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı otelden savunma isterken, denetimin ardından gerekli cezai işlemin uygulanacağını bildirdi.

Gündem

29.04.2024, 17:47

Antalya'daki bir otel ucuz olduğu gerekçesi ile İngiliz internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan Türk vatandaşına 120 euroluk bir fark çıkardı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olaya bakanlık el koydu.

"Milliyet Farkı" ücretine ilişkin açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı, otelden savunma isterken, denetimin ardından gerekli cezai işlemin uygulanacağını açıkladı.

Saldırı hazırlığı cezası kalmadı! Mehmetçik çok sayıda teröristi öldürdü Saldırı hazırlığı cezası kalmadı! Mehmetçik çok sayıda teröristi öldürdü Haberi Görüntüle

BU DA BAKANLIK FARKI!

Sosyal medya platformu X'den paylaşım yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı, otelden resmi savunma istediği bilgisini paylaştı.

Yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilirken, otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat uyarında gerekli cezai işlem uygulanacak.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading