Yandex Metrica

EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman?

EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman?

EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 28 Nisan Pazar günü Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nı (2024-EKPSS) 115 bin adayın katılımıyla gerçekleştirecek. Sınava katılan adaylar, sınavın ardından sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.

Gündem

28.04.2024, 17:07

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans ve lisans programlarından mezun olan veya geçerlilik süresi içinde mezun olabilecek adaylar tarafından başvurulan bir sınavdır. Bu sınav, 28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylara, 'genel yetenek' ve 'genel kültür' olmak üzere toplamda 60 sorudan oluşan testler uygulanacak. Cevaplama süresi 60 dakika olarak belirlenmiş olup, farklı engel gruplarına göre 20, 30 ve 40 dakika gibi ek süreler verilecek. Bu düzenleme, engelli adayların sınav sürecini daha etkin bir şekilde tamamlamalarını sağlamak amacıyla yapılmıştır. Peki, EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman?

1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi? 1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro... Haberi Görüntüle

ÖSYM EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN?

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı), 2024 EKPSS sonuçlarının mayıs ayında açıklanacağını duyurdu. Sınav sonuçları 23 Mayıs'ta açıklanacak ve sınavın gerçekleştirildiği tarihten itibaren 4 yıl boyunca geçerli olacak.

İki ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-42 ile 33 şüpheli yakalandı İki ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-42 ile 33 şüpheli... Haberi Görüntüle

EKPSS SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR 2024?

Adaylar, sonuçlara ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading