Yandex Metrica

1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi?

1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi?

2024 yılında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Çarşamba gününe denk geliyor. Emek ve Dayanışma günününün resmi tatil olması nedeniyle sevdikleri ile birliklte kent gezintisi yapmak isteyen İzmirliler toplu taşımaların İzmir'de bedava olup olmadığını merak ediyor. 1 Mayıs'ta önceki yıllarda pek çok ilimizde ulaşım hizmetleri ücretsiz olmuştu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar 1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

04.05.2024, 19:02

1 Mayıs Çarşamba günü ülkemizde resmi tatil uygulanıyor. Pek çok ilimizde 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz olarak hizmet vermişti. 2024 yılına gelindiğimizde bir kez daha toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı gündeme geldi. İzmir'de ailesi ve sevdikleri ile birlikte gezintiye çıkmak isteyenler, işe gitmek zorunda olanlar 1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi? sorularına yanıt arıyor.

Ak Partili vekili ilaçla öldürmeye kalktı, tedavi kayıtlarını imha etti! FETÖ'cü doktor kasten öldürmekle yargılanıyor Ak Partili vekili ilaçla öldürmeye kalktı, tedavi kayıtlarını imha etti!... Haberi Görüntüle

1 MAYIS'TA İZMİR'DE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İzmir'de 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kent genelinde toplu taşımaların güzergah ve saatlerinde düzenleme yapılması bekleniyor. İzmir'de otobüslerin ücretsiz olup olmadığı konusunda ise henüz resmi bir duyuru gelmedi. 1 Mayıs 2024'te İzmir'de toplu taşımaların durumu hakkında bilgi sahibi olmak için Hemşehri İletişim Merkezi ALO153 irtibata geçebilirsiniz.

FETÖ'nün mahrem sorumlusu 'Garson' itiraf etti: Çok sayıda eski emniyetçiye gözaltı! FETÖ'nün mahrem sorumlusu 'Garson' itiraf etti: Çok sayıda eski emniyetçiye... Haberi Görüntüle

BUGÜN 1 MAYIS İZMİR'DE OTOBÜS, METRO ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir'de 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü otobüs ve metro seferlerinin ücretsiz olup olmadığına dari resmi bir açıklama henüz gelmedi. Konuyla ilgili belediyenin ulaşım birimleriyle irtibata geçebilirsiniz. 

Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor musunuz? Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor... Haberi Görüntüle

1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

Ülkemizde 1 Mayıs 15 yıldan bu yana resmi tatiller arasında yer alıyor.

Şebeke operasyonla çökertilmişti! Yenidoğan çetesinin mesajlaşmaları ortaya çıktı: Çocuğu öldür! Şebeke operasyonla çökertilmişti! Yenidoğan çetesinin mesajlaşmaları ortaya çıktı: Çocuğu öldür! Haberi Görüntüle

1 MAYIS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

1 Mayıs Çarşamba günü okullar kapalı olacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading