Yandex Metrica
Reklam Görseli

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu Ukrayna'dan tahliye edilen Türklerin sayısını açıkladı!

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu Ukrayna'dan tahliye edilen Türklerin sayısını açıkladı!

Antalya Diplomasi Forumu bugün sonra eriyor. Forumu'ndan ardından konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili değerlendirmeler yaparak, 'Her iki tarafın da bu toplantıya bizim de özellikle katılmamızı istemesi ülkemize duyulan güveni göstermektedir. Biz en başından beri diplomasiyi önceleyen bir tutum sergiledik' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:58

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Diplomasi Forumu'nun kapanışında konuştu. "17 devlet ve hükümet başkanı ile 80 bakan foruma katıldı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu, bugün sona eriyor.

DEM Parti'de Atatürk ve Erdoğan istifası: 'Yapılanları kabul etmemiz mümkün değil' DEM Parti'de Atatürk ve Erdoğan istifası: 'Yapılanları kabul etmemiz mümkün... Haberi Görüntüle

"ÜLKEMİZE DUYULAN GÜVEN"

Rusya-Ukrayna savaşını da değerlendiren Bakan Çavuşoğlu, "Her iki tarafın da bu toplantıya bizim de özellikle katılmamızı istemesi ülkemize duyulan güveni göstermektedir. Biz en başından beri diplomasiyi önceleyen bir tutum sergiledik" sözlerine yer verdi.

Meteoroloji harita yayınladı 18 ili uyardı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji harita yayınladı 18 ili uyardı! Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

"KATILIMCILARIN VİZYONLARINDAN İSTİFADE ETTİK"

Forumun kapanışında basın toplantısı düzenleyen Bakan Çavuşoğlu, "17 devlet ve hükümet başkanı ile 80 bakan foruma katıldı. Her coğrafyada katılımcıların vizyonlarından istifade ettik" dedi.

28 Şubat zihniyeti hala sahnede! İzmir Karşıyaka'da nikah töreninde dua hazımsızlığı: Mikrofon ellerinden alındı! 28 Şubat zihniyeti hala sahnede! İzmir Karşıyaka'da nikah töreninde dua... Haberi Görüntüle

14 BİN 480 TÜRK VATANDAŞI

Bakan Çavuşoğlu, Ukrayna'da savaşın başladığı zamandan bu yana 14 bin 480 Türk vatandaşının tahliye edildiğini açıkladı.

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi üzerimize geliyordu! Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi... Haberi Görüntüle

"CAMİDE HASAR YOK"

Sabah saatlerinde Türklerin sığındığı ve zor durumda olduğu ifade edilen Süleman Camii ile ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, camide bir hasarın olmadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading