Yandex Metrica

28 Şubat zihniyeti hala sahnede! İzmir Karşıyaka'da nikah töreninde dua hazımsızlığı: Mikrofon ellerinden alındı!

İzmir'de bir nikah töreninde nikah memurunun masada ailenin bir imama dua okutmasına izin vermedi. Nikah salonunda bulunan çok sayıda kişi mikrofonsuz bir şekilde aminlerle biten duanın ardından nikah memurunu saygısızca tavırlarına tepki olarak alkış tufanı kopardı.  

Gündem

15.05.2024, 09:19

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen bir nikah töreninde 28 Şubat zihniyetinin hala devam ettğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

11 Mayıs bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper Lig'de neden maç yok? 11 Mayıs bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper... Haberi Görüntüle

DUA ETMEK İSTEYEN HOCANIN ELİNDEN MİKROFONU ALDI 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir aile Belediyeye ait nikah salonunda nikah öncesi dua etmek istedi. Dua etmek isteyen hocaya izin vermeyerek mikrofonu elinden alan nikah memurunun tavırları sosyal medyada büyük tepki çekti.

Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

NİKAH MEMURU DUAYI BÖLDÜ 

Törene katılan şahitlerden birisi, "Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak." dedi. Bu sözlerin ardından hoca dua etmeye başladı. Ancak hocanın duaya başlamasının hemen ardından nikah memuru "Beyefendi, bir saniye" diyerek duayı böldü.

Passolig çöktü mü, neden yavaş? Passolig neden açılmıyor 10 Mayıs? Passolig çöktü mü, neden yavaş? Passolig neden açılmıyor 10 Mayıs? Haberi Görüntüle

"DUANIZI EVİNİZDE YAPARSINIZ"

Yerinden kalkarak dua okuyan hocanın yanına gelen nikah memuru, "Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." dedi.

28 Şubat darbecisi Çetin Doğan affedildiğini kabullenmek istemedi 28 Şubat darbecisi Çetin Doğan affedildiğini kabullenmek istemedi Haberi Görüntüle

 MÜZİĞİN SESİNİ AÇARAK PROVOKE ETTİLER

Daha sonra nikah memuru dua okuyan hocanın elinden mikrofonu aldı. Hoca duaya mikrofonsuz devam edince müzik açarak provoke edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading