Yandex Metrica

Operasyon için geri sayım başladı! PKK elebaşı Duran Kalkan'ı Kuzey Irak korkusu sardı: Türkiye her yeri kuşatacak!

Yürütülen başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın yurt içindeki inleri temizlendi. Sıra şimdi Irak'ın kuzeyini teröristlerden temizlemeye geldi. PKK'yı kökünden kazıyacak operasyonun hazırlıkları sürerken Kandil'deki elebaşlarının korku dolu açıklamaları devam ediyor. Teröristbaşı Duran Kalkan, Kuzey Irak'a yapılacak operasyonla ilgili olarak "Türkiye bu yolla her yeri kuşatacak" diyerek Kalkınma Yolu projesini hedef aldı. "Böyle bir şeye karşı mücadele ederiz, savaşırız" diyen Kalkan'ın o sırada panikten sesinin titreyip kekelemesi gözlerden kaçmadı. 

Gündem

21.05.2024, 22:45

Terör örgütü PKK'yı kökünden kazıyacak askeri harekat öncesi Kandil'deki elebaşlarının son çırpınışları sürüyor. Türkiye ile Irak arasında imzalanan 'Kalkınma Yolu Projesi' Kandil'i paniğe sürükledi. Yayımladığı videosunda  Ankara'nın Erbil yönetimi ile masaya oturmasından rahatsız olan PKK'nın elebaşı Duran Kalkan, "Türkiye ile hareket edersiniz her yeri işgal ederiz" diyerek Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni tehdit etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT'in son dönemde imza attığı nokta operasyonlar ve PKK'ya ölümcül darbe vuracak 'Kuzey Irak Operasyonu' öncesi askeri harekat Kandil'i iyice köşeye sıkıştırdı. Elebaşları hergün yeni bir açıklamayla korkularını dile getirmeye başladı. 

Haftalarca takip edip pusu kurdu! Küçük çocuğa mermi yağdırdı! Haftalarca takip edip pusu kurdu! Küçük çocuğa mermi yağdırdı! Haberi Görüntüle

PKK ELEBAŞINDAN İTİRAF: TÜRKİYE HER YERİ KUŞATACAK 

Teröristbaşı Duran Kalkan, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a yaptığı tarihi ziyarette imzaları atılan "Kalkınma Yolu" projesini hedef aldı."Türkiye bu yolla her yeri kuşatacak" diyerek yaşadığı paniği itiraf eden Kalkan, "Öyle bir askeri amacı taşıyor bu savaş yolu projesi. Güç girecek ve bir savaş alanına dönüştürecek" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın Haberi Görüntüle

YAŞADIĞI KORKU SESİNE YANSIDI 

"Böyle bir şeye karşı elbette ki biz mücadele ederiz, savaşırız yani. Bu çok bir şey değil, denilmemeli" diyen Kalkan'ın o sırada sesinin titremesi yaşadığı korkuyu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ otobüsler, metro ücretsiz mi? Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ İŞGALCİLİKLE SUÇLADI 

Ankara - Bağdat hattındaki görüşmelerden duyduğu rahatsızlığı dillendiren PKK'lı Duran Kalkan, küstah bir üslupla Türkiye'yi işgalcilikle suçladı.PKK elebaşı Kalkan, "Türkiye'nin güçlerinin bu kadar çok Irak'a girmesi işgaldir. Nasıl çete bölgeleri oluştu? Buralarda da kendi şeyiyle Türkmen adı altında çete bölgesi oluşturacak. Kıbrıs'tan başladı, birçok yerde bunu yapıyor. Böyle olmamalı" dedi.

Şevket Mirziyoyev'e doğum günü tebriği! Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan lideri ile görüştü Şevket Mirziyoyev'e doğum günü tebriği! Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan lideri ile... Haberi Görüntüle

PKK'DAN ERBİL'E SKANDAL TEHDİT 

Irak'la imzalanan güvenlik iş birliği çerçevesinde sınır hattına konuşlandırılan Irak askerleri ve Zaho'ya kurulan askeri üsler üzerine PKK'dan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ne skandal bir tehdit geldi.

Duran Kalkan, "KDP'nin bazı hareketlilikleri var, uyardık. 'Hazır olun' demişler savaş güçlerine. Bu kendisi için felaket olur. 

KDP'nin daha fazla ileri adım atarak TC ile birlikte doğrudan savaşa girme durumu kendisinin bitişi olur. Kendisine felaket gelir. Bu kadar söyleyebilirim. Her yerini kuşatırız" dedi. 

Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek? Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'NİN BİR BÜTÜN OLARAK AMACI MİSAK-I MİLLİ"

 PKK'lı Helin Ümit ve PYD elebaşı Salih Müslim de Kalkınma Yolu'nu hedef aldı.

Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'e yaptığı ziyaretten duyduğu endişeyi dile getiren Helin Ümit, "Türkiye'nin bir bütün olarak amacı Misak-ı Millidir, Irak üzerinde hegemonya kurmaktır. Kerkûk'te örgütleniyor. Kerkûk'te Til Afer'de, Musul'da Türkmenleri çok yoğun örgütlüyor. Askeri, siyasi, ekonomik olarak girmiş Irak'a" de

 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading