Yandex Metrica

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi üzerimize geliyordu!

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi üzerimize geliyordu!

Gaziantep'te pazartesi meydana gelen kazada TIR ile minibüs çarpıştı. Meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı.  Kazada vefat edenlerin cenazeleri dün toprağa verilirken 9 kişinin ölümüne neden olan kazada tanker sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı.Sürücü, tansiyon hastası olduğunu, gözlerinin kararması üzerine aracın kontrolünü kaybettiğini öne sürdü. Kazada yaralanan köy minibüsünün sürücüsü Latif Örs ise, "Kamyonun hızı o kadar yüksekti ki uçar vaziyette bize doğru geliyordu." dedi.   

Gündem

09.05.2024, 10:22

Pazartesi Gaziantep'te meydana gelen katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden 9 kişi dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kazada tanker sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı.

Beni öldürmeye karar vermişler! Sinan Ateş'in öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı! Beni öldürmeye karar vermişler! Sinan Ateş'in öldürülmeden önceki mesajları ortaya... Haberi Görüntüle

"GÖZLERİM KARARDI"

Çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte tutuklanan tanker sürücüsü Göğüş, tansiyon hastası olduğunu iddia ederek gözlerinin karardığını belirtti. Mehmet Göğüş, Kahramanmaraş'ın Narlı ilçesinden aldığı çimentoyu İslahiye ilçesindeki beton santraline boşalttıktan sonra geri döndüğünü ifade etti. 

Hatay'da yarın okullar tatil mi 14 Mayıs? Hatay'da yarın okullar tatil mi 14 Mayıs? Haberi Görüntüle

"HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

Göğüş'ün "Olay sırasında alkol kullanmadım. Yola çıktıktan 5 dakika sonra gözlerim karardı. Tansiyon, şeker ve kalp rahatsızlıklarım var, düzenli ilaç kullanırım. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum" dediği ortaya çıktı. 

2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs İOKBS sonuçları neden açıklanmadı? 2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs... Haberi Görüntüle

"UÇAR VAZİYETTE BİZE DOĞRU GELİYORDU"

Kazada yaralanan köy minibüsünün sürücüsü Latif Örs ise, "Hatay yolu istikametinde ilerlerken karşı şeritten hızla beton mikser aracının bize doğru yaklaşmakta olduğunu gördüm. Kamyonun hızı o kadar yüksekti ki uçar vaziyette bize doğru geliyordu. Aracı sağa doğru kırıp kaçmaya çalıştım ancak kaçamadık. Trafik kurallarına uygun şekilde hareket ettim" dedi. 

Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

İKİ ARAÇTA ŞARAMPOLE YUVARLANDI 

Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolcu taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç şarampole yuvarlandı.

Terör örgütüne Bozdoğan darbesi: Mağara ve sığınaklar yerle bir edildi Terör örgütüne Bozdoğan darbesi: Mağara ve sığınaklar yerle bir edildi Haberi Görüntüle

HAYATINI KAYBEDENLERDEN 8'İ KADIN

Feci kazada 9 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 11 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin 4'ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden 8'i kadın 9 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Hayatlarını kaybeden Şükrü Sağlam (71) Sena Taşkın (18), Sıdıka Ümran Yıldırım (15), Elif Görmez (17), Rakibe Erinmez (32), Sultan Erinmez (18), Sude Çelik (18), Hatice Günen (44) ve Sibel Sağlam'ın (18) cenazeleri, İslahiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak, ilk önce Yeşilyurt Mahalle merkezine getirilerek helallik alındı.

Daha sonra kırsal Yeşilyurt Mahalle Mezarlığına getirilen cenazeler için İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından öğle namazına müteakip cenaze namazı kıldırıldı.Törene cenaze yakınları ile Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile vefat eden öğrencilerin eğitim gördüğü İslahiye Anadolu Lisesi ile İslahiye Farabi Mesleki Teknik Lisesi'nden öğretmen ve öğrenciler katıldı.

19 Mayıs Bursa ücretsiz konserler | Bursa'da kim, hangi şarkıcı konser verecek? 19 Mayıs Bursa ücretsiz konserler | Bursa'da kim, hangi şarkıcı... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI 

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yaptığı açıklamasında olay yerine seyir halinde olduklarını belirterek, "Şu an için elimize ulaşan bilgiye göre kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 yaralımız var." dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading