Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor! Bakan Özer müjdeyi duyurdu

Son dakika: 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor! Bakan Özer müjdeyi duyurdu

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay’da Genel Durum Sunum ve Değerlendirme Toplantısının ardından AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, 4 ilde eğitimin kademli olarak 27 Mart pazartesi günü başlayacağını duyurdu. ''Hayatın normalleştiği ilçelerde başlamak üzere inşallah eğitim öğretime başlayacağız.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay’da Genel Durum Sunum ve Değerlendirme Toplantısının ardından AFAD Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 

İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da yeni gelişme! İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da... Haberi Görüntüle

HİÇBİR ÇOCUĞU MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Bakan Özer'in açıklamalarından satır başları şöyle;

Diğer illerimizde olduğu gibi eğitim öğretimi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından sağlam raporu verilen okullarda gerçekleştireceğiz. Taşımalı eğitimle süreçleri ilerleteceğiz. Hiçbir çocuğu mağdur etmeyeceğiz. Aileler müsterih olsun.

Bolu Dağı Tüneli uzatılacak mı, ne zaman? Bolu Dağı Tüneli ne kadar uzatıldı? Bolu Dağı Tüneli uzatılacak mı, ne zaman? Bolu Dağı Tüneli... Haberi Görüntüle

EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYACAĞIZ

8 ve 12. sınıflarla ilgili bir dizi kararlar aldık. İkinci dönem konularının sınavlara dahil olmaması. Destek kursları aldık. LGS ve YGS sınavlarına hazırlanmalarıyla ilgili her türlü desteği veriyoruz. Hafta sonuna kadar 734 olan destek noktasını bine çıkaracağız.

6 ilimizde olduğu gibi merkez ilçelerin tamamında değil, hayatın normalleştiği ilçelerde başlamak üzere inşallah eğitim öğretime başlayacağız.

Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji katılım endeksine... Haberi Görüntüle

27 MART'TA EĞİTİM BAŞLIYOR

Malatya'da Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri, Adıyaman'da Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçeleri, Kahramanmaraş'ta Andırın ve Ekinözü ilçeleri, Hatay'da Yayladağ, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsus ilçelerinde 27 Mart'ta eğitim öğretim başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading