Yandex Metrica

Şarkıcı Metin Işık silahlı kavgaya karışmıştı! 5 kişinin yaralandığı olayda ilk görüntüler ortaya çıktı!

Şarkıcı Metin Işık silahlı kavgaya karışmıştı! 5 kişinin yaralandığı olayda ilk görüntüler ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Metin Işık, eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın Kayseri'de karıştıkları kavgada 5 kişinin yaralanmasına sebep oldukları görüntüler ortaya çıktı. Metin Işık'ın oğlu komşularını uzun namlulu silahla yaraladığı görüntülerine ulaşıldı.

Gündem

02.04.2024, 11:13

Kayseri'nin Melikgazi'ye bağlı Yıldırım Beyazıt ilçesinde 15 Ağustos 2022 yılında şarkıcı Metin Işık, eşi Gülbahar Işık ve oğlunun kaarıştığı silahlı kavgadan görüntüler ortaya çıktı. Olayda şarkıcı Metin Işık'ın oğlu Mustafa Işık'ın arasında daha önceden tartışma yaşadığı husumetlisi ile karşı karşıya gelmesi üzerine oğlu Mustafa Işık'ın elindeki tüfekle ateş açıldı.

Renault Duster üretim yeri neresi olacak, Bursa mı? Renault Duster kaç para, özellikleri ne? Renault Duster üretim yeri neresi olacak, Bursa mı? Renault Duster... Haberi Görüntüle

5 KİŞİYİ YARALADI

Tüfekten çıkan saçmalar sonrasında ise Naile D., Sema A., Kader S, Emine A ve Yusuf Memduh S. çıka saçmalar sonrasında yaralandı. 5 kişinin yaraladnığı olayda şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu gözaltına alındı.

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Şarkıcı Metin Işık tutuklanırken, Gülbahar Işık ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Eylül ayında tahliye edilen şarkıcı Işık hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma hazırladı.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

ŞARKICININ OĞLUNA MÜEBBET İSTENDİ

Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sonrasında ise savcı Mustafa Işık'ın ''kasten adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan müebbet hapsine, Metin Işık ve Gülbahar Işık'ın ise ''kasten öldürmeye azmettirme'' suçu nedeniyle beraatini istedi.  Olaya ilişkin güvenlik kameraları incelendiğinde ise Mustafa Işık'ın elindeki tüfekle ateş ettikten sonra kanepenin yanına saklandığı görüntülere ulaşıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading