Yandex Metrica

Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı: 1,3 milyon euro çaldı!

Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı: 1,3 milyon euro çaldı!

Serkan Ö. isimli bir dolandırıcı, Almanya'da zengin bir çifti sahte ritüeller ile kandırıp 1,3 milyon eurosunu aldı. Almanya bu olayla çalkalanırken, Almanya'yı birbirine düşüren dolandırıcı lüks tatillerden fotoğraflar paylaştı.  

Gündem

10.05.2024, 23:58

Almanya'da 'Kahin' olduğunu iddia eden Serkan Ö., Almanya'yı birbirine kattı. Zengin bir girişimcinin karısını kahin olduğuna inandıran Serkan Ö. kadından tam 1,3 milyon euro aldı. Hazırlanan iddianamede 2018 yılında bu güne kadar 1,3 milyon euro ödeyen kadın, dolandırıldığını eve gelen yardımcı kadından öğrendi.

Kadının evine temizliğe gelen yardımcısı, ev sahibinin batıl inançlar aracılığıyla dolandırıldığını fark etti. İddiaya göre sahte kahin, kadına defalarca kez ritüeller uygulayarak ilaçlar verdi. Bild gazetesinde yer alan habere göre 2011 yılından bu yana toplamda 5 milyon avroluk vurgun yapıldığı belirtiliyor.

DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine yalanlama: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'DE LÜKS HAYAT YAŞIYOR''

Serkan Ö.'nün aldığı paralarla lüks seyehatlerden paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı. Sahte kahin, Antalya'da tekne turlarından, plajlardan ve gezilerden fotoğraflar paylaştı.

Dolandırılan kadının kocası, "Paramızı bir daha göremeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İddialara göre Serkan Ö., kendine bir de inşaat şirketi kurdu. Duruşma gününde eşi ile Türkiye'den geldiği belirtilen Serkan Ö.'nün 7 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalabileceği ifade edildi.

Mahkeme, Serkan Ö.'nün Türkiye'de lüks hayatına döndüğünü belirtirken, soruşturmayı yürüten savcı ise Serkan Ö. hakkında Avrupa genelinde tutuklama emri çıkarıldığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading