Yandex Metrica

Londra'da kritik görüşme: Dışişleri Bakanı Fidan Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis ile bir araya geldi

Londra'da kritik görüşme: Dışişleri Bakanı Fidan Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis ile bir araya geldi

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile görüştü. 

Gündem

05.05.2024, 06:37

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, sosyal medya hesabından yaptıuğı açıklamada Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile bir araya geldiğini duyurdu. 

Keçeli yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Sayın Yunanistan Başbakanı'nın önümüzdeki dönemde Ankara’ya yapacağı ziyaretin hazırlıkları kapsamında, Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları bugün Londra'da bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası konular da ele alındı."

10 Mayıs Cuma bugün okullar tatil mi? Bugün okulda ders işlenecek mi? Okula gelmeyen yok yazılır mı, yoklama alınacak mı? 10 Mayıs Cuma bugün okullar tatil mi? Bugün okulda ders... Haberi Görüntüle

MİÇOTAKİS'İN TÜRKİYE ZİYARETİ

Mart ayında Yunan basınına konuşan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, mayıs ayında Türkiye'ye iadeiziyaret gerçekleştireceğini açıklamıştı. Miçotakis, "Türk liderliğinin farklılıklarımız arasında köprü kurabilmemiz ve en azından gerginliklerden kaçınabilmemiz için samimi bir istek içinde olduğunu düşünüyorum" demişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralık ayında Yunanistan'a tarihi bir ziyaret gerçekleştirmiş, iki ülke karşılıklı ticareti artırma, iletişim kanallarını açık tutma ve gerilimi azaltmak için önlemler alma konusunda anlaşma sağlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading