Yandex Metrica

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman?

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman?

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi yakında ekranlarda olacak. Peki, Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman?

Gündem

03.05.2024, 01:17

Televizyoncu Bey adlı X kullanıcısının paylaştığı bilgiye göre, dizi 4. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya devam edecekmiş.  Peki, Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman?

Eski Washington Büyükelçisi Namık Tan kimdir, aslen nereli? Namık Tan kaç yaşında? Eski Washington Büyükelçisi Namık Tan kimdir, aslen nereli? Namık Tan... Haberi Görüntüle

KUÇ UÇUŞU YENİ SEZON (4. SEZON) ÇIKACAK MI?

Netflix'in yerli yapımlarından Kuş Uçuşu, final sezonuyla son kez izleyici karşısına çıkacak. Dizinin final sezonu 11 Nisan'da izleyicisiyle buluştu. 3. sezonun final sezonu olması nedeniyle Kuş Uçuşu'nun 4. sezonu olmayacak. Buna göre Kuş Uçuşu'nun 4. sezonu olmayacak ve 3. sezon final sezonu olarak yayınlandı. Her sezonu 8 bölüm olan Kuş Uçuşu, ilk olarak 3 Haziran 2022'de yayınlanmıştı.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

KUŞ UÇUŞU KONUSU NE?

Kuş Uçuşu, farklı yaşam tarzlarına sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çatışmasını konu alıyor. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedeflere ulaşma yöntemleri, X kuşağına göre artık tamamen farklıdır. Başarılı bir genç kadın olan Aslı, kariyerinde yükselmek için geleneksel çalışma yöntemlerine değil, hızlı ve yenilikçi yaklaşımlara güvenir. Yeni dünya düzeninde en üst noktaya ulaşmak için her türlü yolu deneyen Aslı, hedefine ulaşmak için çaba sarf eder.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading