Yandex Metrica

Boş koltuk mesajı: Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuran koltuk! Kimin için hazırlandı?

Boş koltuk mesajı: Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuran koltuk! Kimin için hazırlandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesine boş bırakılan 3. koltuk damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan boş koltuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'e "eş bakanın nerede?" göndermesi olarak yorumlandı.

Gündem

14.05.2024, 11:08

8 yıl aradan sonra bir CHP lideri ile görüşme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesine boş bıraklan 3. koltuk damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi önünde AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını dolandırarak büyük ödülü aldı: 192 kez öksürmese kimse şüphelenmeyecekti! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını dolandırarak büyük ödülü aldı: 192... Haberi Görüntüle

BOŞ KOLTUK MESAJI

Bu karşılamanın ardından genel merkeze geçen Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 1.5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan’a AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özel’e ise CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesine ait görüntülerin paylaşılmsaıyla birlikte göze çarpan 3. koltuk detayı görüşmenin önüne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağında ve solunda yer alan koltukların birinde Özgür Özel otururken diğer koltuk boş kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın boş koltuk göndermesi "Ortağın nerede?" olarak adlandırılırken, Erdoğan'ın bu koltuğu kimin için hazıtlattığı yönündeki görüşler sosyal medyada tek bir ismi işaret etti. 

Erdoğan'ın CHP Lideri Özgür Özel'e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden eş başkanlık vurgusu olarak adlandırılan bu boş koltuk mesajı uzun süre kamuoyunu meşgul edecek gibi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan tarihi çağrı: 'Siyonizmin baskılarıyla işini bırakmak zorunda kalan akademisyenlere kapımız açıktır' TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan tarihi çağrı: 'Siyonizmin baskılarıyla işini bırakmak zorunda... Haberi Görüntüle

8 YIL SONRA İLK GÖRÜŞME

Tam 8 yıl sonra bir CHP Genel Başkanı ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana gündem maddesi kulis bilgilerinde anayasa olarak geçti. Anayasa turuna çıkan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP lideri Özgür ile görüşmüştü. Bugünkü görüşmede ise yeni anayasa çalışmalarındaki son durumunun ele alındığı iddia edildi.

Öte yandan hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun sonunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özel ve siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etmişti.

Habere Tepki Ver

4

1

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading