Yandex Metrica

Münevver Karabulut soruşturmasında kuşkular neler? Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları sonrasında yeni bir talep geldi!

Münevver Karabulut soruşturmasında kuşkular neler? Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları sonrasında yeni bir talep geldi!

Münevver Karabulut'u vahşice katleden katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyip savcılığa sundu. Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarına ulaşıldı. Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri soruşturmada neyi değiştirecek? Cem Garipoğlu'nun mezarı açılabilir mi? Münevver Karabulut ailesinin yeni bir talebi olacak mı?     

Gündem

13.05.2024, 01:25

Türkiye'nin 14 yıldır konuştuğu cinayette yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talebi üzerine başlatılan soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsi fotoğraf ve görüntülerinde bilirkişi incelemesi yapıldı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Günü mesajında Gazze ve Türkiye'nin AB üyeliği vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Günü mesajında Gazze ve Türkiye'nin AB üyeliği... Haberi Görüntüle

AİLE MEZAR AÇILSIN TALEBİNİ YİNELEDİ

Bilirkişi raporunun bir örneği Karabulut ailesine de verildi. Görüntülerde, Garipoğlu'nun sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar dikkat çekti. Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması taleplerini yinelendi.

52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı 52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

GÖZLER SAVCILIK KARARINDA

Mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, aralarında otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri, ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulunuldu. Cinayette son düğümü savcılığın mezarın açılıp açılmaması hakkında vereceği karar çözecek. 

Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e "atçı" dedi! Sezgin Gelmez kimdir? Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

Yaklaşık 14 yıl önce İstanbul Bahçeşehir'de meydana gelen olayda Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut (17) cinayeti Türkiye'nin gündemini derinden sarsmıştı. Cinayetin üzerinden 5 yıl geçtikten sonra 2014 yılında katil zanlısı Cem Garipoğlu, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde intihar etti. Ancak intihar eden kişinin Cem Garipoğlu olmadığına dair iddialar kamuoyunda aylarca tartışıldı ve kimse ikna olmadı. Vahşice katledilen Münevver Karabulut'un ailesi Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak (fethi kabir) tartışmaların son bulmasını istedi. Ancak talep hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

Öğretmenler şiddete karşı harekete geçti: Yarın ülke genelinde ilk ders boş! Öğretmenler şiddete karşı harekete geçti: Yarın ülke genelinde ilk ders... Haberi Görüntüle

OTOPSİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Savcılığa gelen otopsi videosu ve fotoğrafları, incelenmesi için bilirkişiye verildi. Savcılık tarafından atanan bilirkişi, 12 Kasım 2014 tarihinde yapılan otopsi işlemine ait video kayıtları ve fotoğraflarını inceledi. Bilirkişi, incelemenin sonucunda fotoğraf ve videoların dökümünü yaparak, raporunu hazırlayıp soruşturma dosyasına sundu. Söz konusu görüntülerde, Cem Garipoğlu'nun yüzü açık şekilde görülürken, sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar da dikkat çekti.

Kandil’e operasyon: Çok saydıda terörist etkisiz hale getirildi Kandil’e operasyon: Çok saydıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

CİNAYETTE OLAN ŞÜPHELER/ AYNI ELDİVENLE 11 AYRI OTOPSİYE GİRİLMİŞTİ

Soruşturmada o kadar şüpheli işlemler oldu ki Münevver Karabulut’un otopsisi sırasında konuyla uzman olmayan bir teknisyenin otopsiye katıldığı aynı eldiven ile 11 ayrı otopsiye daha katıldığı tespit edildi. Başka bir kadavradaki sperm izinin Münevver Karabulut’un iç çamaşırına bulaştırıldığı ortaya çıktı. Bu soruşturma hep bir şaibe ve kuşkunun yürümesine neden oldu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Başkanı Heniyye ile görüştü Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Başkanı Heniyye ile görüştü Haberi Görüntüle

700 BİN DOLAR VE KIRIK KAMERA 

Olay y erinde 700 bin dolar olduğu konuşuldu. 700 bin doların polis tutanak kayıtlarına geçirilmediği ortaya çıktı. Olay yerindeki kameranın kırık olduğu raporu verildi, o kameranın kırık olmadığı ortaya çıktı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading