Yandex Metrica

52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 52 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında; 217 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Gündem

19.05.2024, 01:57

Emniyetin zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 52 İlde “NARKOÇELİK-15” operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda; 217 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada operasyonlara ilişkin detaylı bilgi verirken emniyet güçlerine teşekkür etti.

Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Haberi Görüntüle

52 İLDE OPERASYON

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Erzincan, İstanbul, Balıkesir, İzmir, Şanlıurfa, Ankara, Mersin, Osmaniye, Adana, Samsun, Kocaeli, Konya, Malatya, Bursa, Denizli, Muğla, Kilis, Gaziantep, Van, Bitlis, Adıyaman, Antalya, Afyonkarahisar, Amasya, Düzce, Batman, Eskişehir, Kastamonu, Kayseri, Niğde, Kırşehir, Bilecik, Çorum, Kırklareli, Elazığ, Gümüşhane, Karaman, Kırıkkale, Diyarbakır, Trabzon, Bingöl, Artvin, Çanakkale, Erzurum, Hatay, Isparta, Mardin, Tekirdağ, Aksaray, Nevşehir, Yozgat ve Aydın'da operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de siyasetin yumuşamaya ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de siyasetin yumuşamaya ihtiyacı var Haberi Görüntüle

363 KİŞİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya, 936 ekip, 2 bin 340 personel, 9 hava aracı ve 38 narkotik dedektör köpeğinin görev aldığı operasyonlarda 363 şüphelinin yakalandığını, 217 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini aktardı.

65 yaş üstü muaf olacak: Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor 65 yaş üstü muaf olacak: Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor Haberi Görüntüle

''BİZDEN KAÇAMAYACAKLAR''

Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti;

''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading