Yandex Metrica

Mansur Yavaş'tan "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" diyen vatandaşa tepki çeken yanıt

Mansur Yavaş'tan "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" diyen vatandaşa tepki çeken yanıt

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Van gezisinde Selahattin Demirtaş’a 'özgürlük' diyen bir vatandaşa 'inşallah' cevabını verdi. Mansur Yavaş'ın Demirtaş için yapılan özgürlük çağrısına 'inşallah' şeklinde yanıt vermesi sosyal medeyada büyük tepki çekti.

Gündem

23.01.2024, 22:09

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere kente gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, merkez İpekyolu ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi'nde ayrı ayrı esnaf ziyareti yaptı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan ve altılı masa ile işbirliği içerisinde olan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkarılmasını isteyen bir vatandaşla Mansur Yavaş'ın diyaloğu dikkat çekti.

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ TALEBİNE: 'İNŞALLAH' DEDİ

Van'da çarşıyı gezen CHP'li Yavaş, yolunu kesen bir vatandaşın ''Sizi çok seviyoruz. Bizi bu dertten kurtarın, Selahattin Demirtaş’ı da istiyoruz'' çağrısına ''İnşallah, devam hadi bakalım'' şeklinde yanıt verdi.

Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı? Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Kısa sürede sosyal medyada yayılan video binlerce yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Mansur Yavaş'ın HDP'liler ile işbirliği içerisinde olmasına ve Demirtaş için yapılan özgürlük çağrısına 'inşallah' şeklinde yanıt vermesi büyük tepki çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading