Yandex Metrica

Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı?

Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı?

Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı? soruları şu sıralar pek çok kişi tarafından soruluyor. Ankaralıların sıkça kullandığı Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı süresiz olarak kapatıldı. Teleferik hattı için Mimarlar Odası 2013 yılında dava açmıştı. 

Gündem

15.05.2024, 20:06

Ankara'da Yenimahalle-Şentepe arasında her gün binlerce kişiyi taşıyan teleferik hattı flaş bir kararla kapatıldı. Ankaralıların bölgedeki ulaşımda ciddi bir alternatifi olan teleferik hattıyla ilgili Mimarlar Odası'nın 2013'te dava açmıştı. Teleferiğin kapalı olduğunu gören Ankaralılar Yenimahalle-Şentepe teleferiği kapalı mı, ne zaman açılacak? Yenimahalle-Şentepe teleferiği neden kapatıldı? sorusuna yanıt arıyor. 

Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi neden bitiyor? Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi... Haberi Görüntüle

YENİMAHALLE-ŞENTEPE TELEFERİK KAPALI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Yenimahalle-Şentepe teleferiği süresiz olarak kapatıldığı belirtildi. Açıklama  EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Teleferik hattı ile ilgili Mimarlar Odası'nın 2013'te açtığı dava sonuçlandı. Teleferik sistemi süresiz olarak kapatıldı.

2024 Eurovision hangi kanalda? Türkiye Eurovision'da yarışacak mı? 2024 Eurovision hangi kanalda? Türkiye Eurovision'da yarışacak mı? Haberi Görüntüle

YENİMAHALLE-ŞENTEPE TELEFERİĞİ NEDEN KAPATILDI?

Yenimahalle-Şentepe teleferiğinin kapatılmasına ilişkin açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. EGO'dan gelen açıklamada "Mimarlar Odası tarafından 2013'te Ankara Büyükşehir Belediyesine açılan dava sonuçlanmış olup mahkemenin 'imar planının iptaline' karar vermesi sebebiyle yeni bir düzenleme yapılana dek teleferik işletmemiz süresiz olarak kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ulaşım hizmetimiz, aynı güzergahta 271 numaralı hatta konulacak ek otobüs seferleri ile sürdürülecektir." denildi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading