Yandex Metrica

Kavala'nın CHP'deki adamı Yurter Özcan İstanbul'da gözaltına alındı

Kavala'nın CHP'deki adamı Yurter Özcan İstanbul'da gözaltına alındı

CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındığını duyurdu. Özcan “Ramazan Bayramı için ABD’den geldiğim İstanbul’a giriş yaparken havalimanında gözaltına alındım. Savcılık hakkımda yakalama kararı çıkartmış” ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:08

Hükümeti darbeyle yıkmaya çalışan Osman Kavala'nın CHP'deki adamı Yurter Özcan, ABD'den İstanbul Havalimanı'na gelir gelmez bu akşam gözaltına alındı.

CHP'nin ABD Temsilcisi Özcan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Ramazan Bayramı için ABD'den geldiğim İstanbul'a giriş yaparken havalimanında gözaltına alındım. Savcılık hakkımda yakalama kararı çıkartmış. Henüz detayları bilmiyorum. İfade vermeyi bekliyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti... Haberi Görüntüle

KAVALA'NIN CHP ŞUBESİ SERBEST BIRAKILDI

Hürriyet Yazarı Nedim Şener'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada ifade vermediği için Yurter Özcan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'li Özcan'ın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading