Yandex Metrica

Gurbetçilerin bayram göçü başladı! Arabalı trenlerle 40 saat yolculuk yapıyorlar

Gurbetçilerin bayram göçü başladı! Arabalı trenlerle 40 saat yolculuk yapıyorlar

Kurban Bayramı ve yaz tatilini Türkiye'de geçirmek isteyen binlerce gurbetçi yollara düşmeye başladı. Araba sürmek istemeyen gurbetçiler, araçlı trenleri tercih etti. Avusturya'dan kalkan tren, 40 saatin ardından Edirne'ye ulaştı. 

Gündem

23.01.2024, 19:26

Yaz tatilini Kurban Bayramı ile birleştiren gurbetçiler ana vatanlarına doğru yolculuğuna başladı. Araçlarıyla uzun yolculuk yapmak istemeyenler çareyi arabalı trenlerde buldu. 

Avusturya'nın Villach şehrinde arabalarını oto kuşet vagonlara yükleyen gurbetçiler, kompartımanda rahat şekilde yorulmadan yolculuk yapmanın keyfini çıkardı.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Haberi Görüntüle

TREN EDİRNE'YE ULAŞTI

Avusturya'nın Villach şehrinden kalkan Optima Express Treni, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan'ın ardından Edirne Tren Garı'na ulaştı. 40 saate yakın süren bin 400 kilometrelik yolculuğun ardından gurbetçiler Türkiye'ye giriş yapmanın mutluluğunu yaşadı.

26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Galatasaray'ın maçı bugün mü? 26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

BİLET FİYATLARI ORTALAMA 164 AVRO

Bilet fiyatlarının kişi başı 164 avrodan başladığı trende, yolcuların seçtiği vagon sistemine ve aracın ölçülerine göre bilet fiyatlarında değişiklik görülüyor.

Hafta sonu planı olanlar dikkat: Meteoroloji bu illeri tek tek uyardı: Kuvvetli geliyor! Hafta sonu planı olanlar dikkat: Meteoroloji bu illeri tek tek... Haberi Görüntüle

"ALMANYA'YA GİTSEK BİLE TÜRKİYE'DEN KOPAMAYIZ"

Gurbetçi Hasan Kaya, “Türkiye’ye her gelişimde kendimi çok mutlu hissediyorum. Yaşadığım hislerimi anlatmak çok zor. Türkiye’de kendimizi, mutlu, hür, iyi ve buranın bir parçası olarak hissediyoruz. Almanya’ya gitsek bile Türkiye’den kopamayız” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading